Ministrul Maria Grapini are probleme cu gramatica: „Am încheeat ziua cu întâlnirea la Parlament cu delegațiile a celor 14 țări”

Ministrul Maria Grapini are probleme cu gramatica: „Am încheeat ziua cu întâlnirea la Parlament cu delegațiile a celor 14 țări”

Ministrul pentru IMM, Maria Grapini, este foarte activă pe contul de Facebook, acolo unde postează zilnic mesaje pentru fani, care în general privesc programul de lucru.

Grapini lasă de dorit însă în ceea ce privește gramatica, întrucât multe dintre mesajele postate conțin grave greșeli gramaticale.

Am incheeat ziua cu intalnirea la Parlament cu delegatiile a celor 14 tari care au participat la Conferinta regionala Strategia Dunarii. O zi plina de actiuni care vor aduce efecte pozitive in viitor”, a scris ministrul luni pe Facebook.

Într-o altă postare, Maria Grapini se arată indignată de cei care nu folosesc un limbaj adecvat atunci când îi comentează postările.

„Vreau sa anunt ca ii voi sterge din lista sau ii voi bloca pe toti cei care injura, foloseste un limbaj neadecvat unei discutii civilizate sau nu are curajul sa-si puna poza si datele de indentificare .Nu pot purta discutii cu oameni fara identitate”, a scris ministrul.

Totodată, ministrul delegat pentru IMM-uri si Mediu de afaceri a scris despre un bal pe care l-a organizat 15 ani „neantrerupt”:

„Buna dimineata .Balul Sperantei pe care l-am organizat de 15 ani neantrerupt s-a terminat la trei dimineata ! Multumesc tuturor participantilor ,a fost o atmosfera extraordinara .Oamenii au fost generosi si au donat s-au au licitat pentru proiectele pornite de Asociatia femeilor Antreprenor :camin de batrani. Si aparat pentru depistarea cancerului la san. Sf.Dumitru de azi sa aduca in toate casele sanatate iar sarbatoritilor un La multi ani calduros”, a transmis ministrul.