Ministrul muncii, Mariana Câmpeanu, se dezice de Ponta și Antonescu: Nu mă retrag din politică dacă Băsescu nu e demis

Ministrul muncii, Mariana Câmpeanu, se dezice de Ponta și Antonescu: Nu mă retrag din politică dacă Băsescu nu e demis

Deși premierul Victor Ponta și președintele interimar Crin Antonescu au anunțat că se vor retrage de pe scena politică dacă președintele Traian Băsescu nu va fi demis la referendum, iată că miniștrii din Cabinetul USL nu se anunță dispuși să renunțe la privilegii.

Astfel, Ministrul muncii, Mariana Câmpeanu, întrebată fiind dacă se va retrage din politică în cazul în care Băsescu nu e demis, a răspuns: “Nu, eu nu. Este opţiunea fiecăruia şi trebuie să o respectăm. Nu cred că aş fi îndreptăţită să fac acest lucru. Eu am intrat foarte târziu în politică şi am intrat tocmai cu această idee şi dorinţă de a încerca să fac ceva. Şi ca atare voi încerca în continuare, cu toate puterile, cât o să-mi permită sănătatea, să fac în continuare ceva, fie că e în Parlament, fie că e în societatea civilă, fie că este în Guvern.” (declarație citată de Mediafax)

În schimb, vicepreședintele PNL Relu Fenechiu a anunțat că el se va retrage din toate funcțiile din partid dacă Băsescu nu e demis la referendum.

Ultima oră
22:51 - Emilian Imbri: Toți cei care sunt, în prezent, în ATI nu sunt vaccinați. Sunt și persoane tinere internate (VIDEO)
22:12 - Octavian Jurma, avertisment cu privire la valul patru: Majoritatea cazurilor de COVID-19 sunt cu varianta Delta. Relaxarea este înspăimântătoare (VIDEO)
22:11 - De ce nu sunt desființate pensiile speciale? Claudiu Năsui: Nu e consens în coaliție. USR-PLUS, cu 15% în Parlament, trebuie să mobilizeze 51%. Când vezi votul, vezi adevărata poziționare a unui partid (VIDEO)
21:51 - Turiștii se plâng de prețurile de pe litoral. Cât trebuie să plătești pe un colac și o pereche de papuci de plajă la Mamaia dacă le-ai uitat acasă
21:35 - Claudiu Năsui: Clasa politică a inventat funcții inutile ca să existe salarizare pentru unii. Vrem să schimbăm legislația, să desființăm sinecurile. Cred că românii nu-și dau seama câte sinecuri sunt în statul român (VIDEO)
21:10 - Tánczos Barna nu mai vrea să vadă mașini mai vechi de 15 ani. Ce soluții propune ministrul Mediului pentru autovehiculele poluante
21:06 - Bogdan Aurescu, discuții cu Josep Borrell, șeful diplomației UE, despre implicațiile atacului asupra navei Mercer Street, în care și-au pierdut viața un român și un britanic. Mesajul ministrului
20:39 - Cât lemn s-a furat din pădurile României? Tanczos Barna: „Dacă hoţul nu este prins, nu ştii cu cât a plecat” (VIDEO)
20:33 - Alertă de caniculă și incendii de vegetație în Grecia. Două suburbii din Atena, unde se aflau și turiști,  evacuate din calea flăcărilor
20:13 - Universitatea Oxford: Spania, în fruntea listei vaccinărilor anti-COVID-19. Bulgaria şi România, în coada clasamentului