Mircea Dușa: Un congres PSD se impune pentru a da stabilitate conducerii partidului și pentru a crea cele mai bune premise pentru alegerile din 2016

Mircea Dușa: Un congres PSD se impune pentru a da stabilitate conducerii partidului și pentru a crea cele mai bune premise pentru alegerile din 2016

Mircea Dușa, președintele organizației PSD Harghita, a declarat că un congres al social-democraților este necesar pentru a da stabilitate conducerii partidului și pentru a crea cele mai bune premise pentru alegerile din 2016, informează Agerpres.

”Anul 2016 din punct de vedere politic va fi un an foarte complicat, având în vedere că vor fi alegeri locale și alegerile parlamentare. Din acest punct de vedere, PSD trebuie să se pregătească pentru campanie, să-și stabilească obiectivele și să-și selecteze candidații pentru primării, orașe, consilii comunale și, bineînțeles pentru Senat și Camera Deputaților. Mai mult, în vara aceasta au avut loc alegeri în organizațiile locale și au fost aleși în organismele de conducere foarte mulți tineri și oameni noi. Cred că este bine ca ei să fie reprezentați la nivelul central al partidului”, a declarat Mircea Dușa.

Liderul PSD Harghita a mai afirmat că actuala guvernare este una bună, iar social-democrații trebuie să se pregătească foarte bine pentru alegerile de anul viitor.

”Iar un congres se impune pentru a da stabilitate conducerii partidului și pentru a crea cele mai bune premise pentru alegerile locale și parlamentare din 2016”, a mai precizat Dușa.