Mircea Geoană: România este o țară cu o relevanță strategică extraordinară în NATO (VIDEO)

Mircea Geoană: România este o țară cu o relevanță strategică extraordinară în NATO (VIDEO)
Mircea Geoană susține că Rusia nu mai are resurse pentru a face ceva împotriva unor țări NATO. Foto: captură video B1 TV

Mircea Geoană a explicat, pe B1 TV, la Bună România cu Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir de ce schimbările geo-politice din regiunea Mării Negre pot fi o oportunitate pentru România. Secretarul general adjunct al NATO a vorbit despre forțele sprijinul Alianței pentru țara noastră, dar și despre unitatea de care au dat dovadă.

Secretarul general adjunct al NATO a ținut să amintească cât de importantă este România din punct de vedere strategic, pentru Alianță, fiind „o ancoră în zona Mării Negre”.

Schimbările geo-politice, o oportunitate pentru România. Explicațiile lui Mircea Geoană

România este o țară cu o relevanță strategică extraordinară în NATO și este o ancoră strategică în zona Mării Negre pentru noi.

Deci în sine acesta este un lucru care face ca cota de piață a României să fie la nivelul cel mai înalt vreodată în istoria națiunii noastre. (…) Există în amintirile noastre istorice o teamă dacă nu cumva Occidentul va face, pe deasupra capului nostru, un aranjament cu Rusia să vim iar vânduți la ruși, mai țineți minte această discuție?! Un alt lucru care a fost confirmat, și sper să se închidă pentru totdeauna această conversație din publicul românesc este că nu am văzut niciodată America, Canada și aliații europeni mai uniți și mai solidari ca acum!

A vurt Putin să nu aibă NATO la granilețe sale?! Ei bine o să aibă NATO la granițe în România și în flancul estic cum nu a avut niciodată prezență militară NATO. Acestea sunt plusuri pentru România (…) ca valoare strategică și ca influență strategică”, a declarat Mircea Geoană, pe B1 TV, la Bună România cu Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe