Monica Macovei, despre alegerile în PDL: Votez Boc deși „aș vota din tot sufletul pentru Theodor Paleologu”

Monica Macovei, despre alegerile în PDL: Votez Boc deși „aș vota din tot sufletul pentru Theodor Paleologu”

Europarlamentarul PDL Monica Macovei invitată, joi,  la emisiunea Evenimentul Zilei, a declarat că va vota pentru Emil Boc la președenția PDL, la congresul din 15 mai al partidului. Macovei a explicat că va vota rațional pentru că, deși „aș vota din tot sufletul pentru Theodor Paleologu”, alegerea reală este între Boc și Blaga.

Monica Macovei a afirmat că va vota astfel încât să se poată îndeplini obiectivele propuse de PDL. Europarlamentarul a afirmat că nu vede cum s-ar putea îndeplini aceste obiective cu Vasile Blaga la conducerea partidului.

„E o alegere raționala între Emil Boc și Vasile Blaga. Astfel, eu votez pentru proiectul de modernizare al României lansat de Traian Băsescu și implementat de Emil Boc. În ciuda greșelilor, cred ca trebuie urmat si pus în practică”, a spus Monica Macovei.

Macovei, despre congresul PDL: Avem de ales între Boc și Blaga

Macovei a mai susținut că Emil Boc „este erodat ca premier și cred că ar fi bine să avem un premier tehnocrat în acest moment economic al României.”

În ceea ce îl privește pe Vasile Blaga, Monica Macovei a declarat, că pentru ea faptul că acesta este apreciat de USL „este un mare semn de întrebare”.