Acuzații GRAVE la adresa lui Dragnea și „LACHEII LUI”: Comparat cu Erdogan și Putin de un EUROPARLAMENTAR! „Agresiv cu cetățenii”

Acuzații GRAVE la adresa lui Dragnea și LACHEII LUI: Comparat cu Erdogan și Putin de un EUROPARLAMENTAR! Agresiv cu cetățenii

Europarlamentarul Monica Macovei consideră că încătușarea lui Cristian Mihai Dide, după ce acesta a proiectat mesajul #Rezist pe Muzeul de Artă din București, este expresia „un stat agresiv cu cetățenii lui, care nu acceptă libertatea de exprimare, care încalcă drepturile omului și nu suportă critica.”

„Încătușarea și ducerea la secția de Poliție a lui Cristian Dide, unul dintre protestatarii din Piața Victoriei, pentru că a proiectat #rezist pe Palatul Regal, sunt expresia statului pe care și-l doresc Dragnea și lacheii lui puși în funcții să-i servească interesele: un stat agresiv cu cetățenii lui, care nu acceptă libertatea de exprimare, care încalcă drepturile omului și nu suportă critica.

Dragnea și lacheii lui plantați în funcții guvernamentale sunt ca mentalitate și mod de acțiune în Turcia dictatorului Erdogan și în Rusia dictatorului Putin. Astea sunt modelele de guvernare ale lui Dragnea, în care cetățenii nu mai au voie să fie liberi, sunt intimidați și abuzați.”, scrie Macovei pe Facebook.