Monica Macovei: „Este foarte suspectă graba USL de a numi un ministru al Justiției în perioada interimatului”

Monica Macovei: „Este foarte suspectă graba USL de a numi un ministru al Justiției în perioada interimatului”

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a declarat joi, pentru B1 TV, că este „suspectă” graba actualei puteri de a numi un ministru al Justiției în perioada de interimat al lui Crin Antonescu.

„E foarte suspectă această grabă de a numi un ministru al Justiției în perioada interimatului. Nicolăescu spune că Băsescu nu se întoarce până Pivniceru nu vine la justiție. Doamna Pivniceru trebuie să clarifice pentru propria imagine, public și în detaliu, acuzele aduse în presă, pentru că nu au fost aduse explicații, relațiile cu unii deputați de la PSd și PNL”, a declarat Macovei.

Aceasta a precizat că numirea unui judecător în fruntea Ministerului Justiției nu este o schimbare benefică.

„Tot timpul judecătorii au spus că ministrul Justiției trebuie să facă numai administrație. Mă întreb de ce nu aduc un om care să aibă experiență de manager. Numirea în sine a unui judecător nu o văd ca pe o schimbare benefică. Ce te determină să vii pentru câteva luni, pentru că în toamnă avem alegeri, nu? Mi-e teamă să nu pregătească cine știe ce ilegalități. Vor să ne scoată din UE, ne-au marginalizat”, a mai spus Macovei.

Macovei: Numirea unui judecător la Justiție nu este o schimbare benefică

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_22894').select();" id="embed_text_22894" />