Monica Macovei intră în cursa pentru șefia PDL: "Vrem standarde etice în partid". Cristi Preda: Moțiunea este "Reformiști versus FSN-iști"

Monica Macovei intră în cursa pentru șefia PDL: "Vrem standarde etice în partid". Cristi Preda: Moțiunea este "Reformiști versus FSN-iști"

Europarlamentarul Monica Macovei și-a anunțat, duminică, în cadrul unei conferințe de presă, candidatura la șefia PDL, unde se va lupta cu actualul președinte Vasile Blaga și cu deputatul Elena Udrea.

Sever Voinescu, Monica Macovei, Teodor Baconschi, Cristian Preda, și Adrian Papahagi vor depune moțiunea „Reformiștilor”, care o propune pe Monica Macovei în fruntea PDL. Viitoarea conducere a partidului urmează să fie aleasă la Convenția Națională a PDL stabilită pentru data de 23 martie.

Monica Macovei a declarat că își dorește standarde etice în PDL și că banii nu au ce căuta în desemnarea unei persoane pentru o funcție în sau în afara partidului.

Teodor Baconschi a afirmat că ora adevărului în PDL va fi peste o lună, la Convenția Națională, arătând totodată că nu trebuie stricat tot ce s-a făcut în ultimii 20 de ani.

Cristian Preda a clasificat depunerea acestei moțiuni foarte simplu. „Reformiști versus FSN-iști„, a spus Preda.

Convenția Națională a PDL va avea loc pe 23 martie, la Romexpo, de la ora 10:00, în prezența a 5.000 de delegați.

Monica Macovei intră în cursa pentru șefia PDL

Embed:
Ultima oră