MRU: Următoarea moțiune de cenzură va spulbera PSD. Anticipatele pot scoate la iveală adevărul democratic (VIDEO)

MRU: Următoarea moțiune de cenzură va spulbera PSD. Anticipatele pot scoate la iveală adevărul democratic (VIDEO)

Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii „Ultimul Cuvânt”, difuzată la postul B1 TV, că următoarea moțiune de cenzură va spulbera PSD-ul.

„Nu vom aștepta până în sesiunea următoare. Viitoarea moțiune de cenzură va spulbera ce înseamna Partidul Social Democrat astăzi”, a spus MRU.

Vorbind despre alegeri anticipate, MRU a precizat că acestea vor scoate la iveală adevărul democratic, spunând și că PNL are resursa umană cea mai calificată.

„Alegerile anticipate sunt singurele care poate scoate la iveală nucleul bun ale unor partide. Suntem într-un moment critic în care partidele mari au de rezolvat probleme interne și au ocazia să dovedească dacă au suficiente resurse să reziste și pe durata acestui an și pentru anul următor. PNL are resursa umană cea mai calificată”, mai spune MRU.

MRU: Următoarea moțiune de cenzură va spulbera PSD

Ultima oră
08:02 - Patru persoane au murit, după un grav accident de circulație în județul Caraș-Severin. Una dintre victime avea 16 ani
07:48 - România, printre destinațiile preferate de nevaccinați, datorită măsurilor mai relaxate. „Au cerut un zbor doar dus”
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”