Nicolăescu, despre stenogramele din presă: „Sunt autentice, dar apar și modificări. Suspicionăm o operațiune ilegală de supraveghere”

Nicolăescu, despre stenogramele din presă: „Sunt autentice, dar apar și modificări. Suspicionăm o operațiune ilegală de supraveghere”

Preşedintele interimar al PNL Bucureşti, Eugen Nicolăescu, a declarat miercuri că anumite pasaje din stenogramele de campanie publicate, miercuri, în presă, sunt autentice, dar subliniază faptul că acestea au fost modificate, fiind introduse „intoxicări şi neadevăruri”, informează Mediafax.

„Anumite teme de discuţie şi pasaje noi putem să le recunoaştem ca fiind autentice, dar în transcrierile după interceptările care au avut loc apar multe modificări, intoxicări, neadevăruri, menite să gireze temele de propagandă lansate de Traian Băsescu. Suspiciunea noastră e că avem de-a face cu o operaţiune ilegală de supraveghere şi interceptare”, a spus Nicolăescu.

El a spus că transcrierea acestor interceptări ilegale include multe neadevăruri şi reprezintă o diversiune clară de la tema de fond a referendumului, care este demiterea lui Traian Băsescu.

Miercuri au apărut, pe mai multe site-uri, stenograme prezentate ca fiind ale unor şedinte ale staff-ului de campanie al PNL în care se stabileau strategia apariţiilor în media, organizarea mitingurilor din ţară şi a campaniei outdoor. (Detalii AICI)

Ultima oră