Nicușor Dan, despre situația căldurii în București: Primăria va subvenționa în continuare gigacaloria

Nicușor Dan, despre situația căldurii în București: Primăria va subvenționa în continuare gigacaloria
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Primarul general al Capitalei anunță că gigacaloria va fi în continuare subvenționată de către Primăria Generală, iar în ceea ce privește situația căldurii din apartamente, edilul Nicușor Dan spune că va fi puțin mai bine ca anul trecut, pentru că s-au efectuat o serie de reparații.

Totuși, Nicușor Dan face apel la răbdare în rândul bucureștenilor și susține că problema va fi rezolvat și pe termen lung.

Primăria va subvenționa în continuare gigacaloria

Nicușor Dan a precizat că în prezent, prețul pentru gigacalorie este unul „cam” fără TVA, iar costurile estimative sunt 206 pentru producție și 220 pentru transport.

Peste o săptămână o să avem prețul stabilit de ANRE pentru producție și pentru transport.

În momentul de față raportul este cam  fără TVA, de 206 producția, 220 transportul, cam jumătate-jumătate. Iar în ceea ce privește prețul, cu tot cu TVA este 164 plătit de bucureșteni și 330 plătiți de primărie”, a explicat Nicușor Dan, potrivit Digi24.

Ce spune Nicușor Dan despre căldura din București

Nicușor Dan îi asigură pe bucureșteni că problemele cu apa caldă și căldura vor fi rezolvate. Pe termen lung, el face apel la locuitori să aibă răbdare, iar pentru această iarnă, primarul general spune că va fi mai bine ca anul trecut.

Primăria va subvenționa în continuare gigacaloria. O să fie puțin mai bine ca iarna precedentă pentru că s-au făcut reparații. Bucureștenii să aibă răbdare pe termen lung, o să rezolvăm problema asta”, a mai adăugat edilul.

Ultima oră