Nicușor Dan: Vrem să construim o administrație care să fie parteneră cu cetățeanul și cu mediul de afaceri

Nicușor Dan: Vrem să construim o administrație care să fie parteneră cu cetățeanul și cu mediul de afaceri
Foto: facebook.com/NicusorDan.ro

PNL și USR-PLUS și-au dat mâna pentru a construi o administrație care să fie parteneră cu cetățeanul și mediul de afaceri, a subliniat Nicușor Dan, independentul propus de cele trei formațiuni pentru postul de primar general al Capitalei.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Nicușor Dan, la lansarea lui Adrian Moraru în cursa pentru Sectorul 3

„Suntem împreună pentru că bucureștenii ne-au solicitat asta – 70% dintre bucureșteni spun că orașul merge într-o direcție greșită și ne-au spus, uniți-vă și scăpați-ne de administrația PSD! Nu e posibil să ai în București firme care produc inteligență artificială, și tu să nu fii în stare să corelezi două semafoare! Nu e posibil să ai în București firme de IT care sunt lideri în domeniul lor în competiția globală, și tu să nu fii în stare să știi cine plătește gunoiul, și cine nu plătește gunoiul. Suntem împreună azi aici pentru a construi o administrație care să fie parteneră cu cetățeanul, care să fie parteneră cu oamenii de afaceri, care primul lucru pe care ni-l spun azi, când se întâlnesc cu noi, este, măcar nu ne încurcați!”, a declarat Nicușor Dan.

Adrian Moraru ecandidatul propus de PNL și USR-PLUS pentru Primăria Sectorului 3

Nicușor Dan a participat, marți, la evenimentul care a marcat intrarea oficială a lui Adrian Moraru în cursa pentru Primăria Sectorului 3 și susține că omul propus de PNL și USR-PLUS „cunoaște administrație publică, pe care îl cunosc de multă vreme și pe care îl recomand bucureștenilor. Este cineva care a colaborat și a înțeles cum se face administrație publică în Europa, cum se face administrație publică în Statele Unite și cum ar trebui să se facă administrație publică în București. Sunt niște lucruri pe care, împreună, putem să le facem pentru locuitorii din Sectorul 3”.

„Suntem în sectorul în care s-au inventat companiile municipale, care dublează administrația publică și pe care ulterior Primăria Capitalei le-a preluat. Suntem în sectorul care, ca Primăria Capitalei, are o datorie consistentă, 400 de milioane de euro la sfârșitul anului 2019 – 600 de milioane pentru Primăria Generală, 400 de milioane la Primăria Sectorului 3. Suntem într-un sector unde, ca la Primăria Capitalei, se aruncă cu bani în publicitate. Suntem într-un sector în care, deși Bucureștiul are o uriașă problemă de mediu dată de calitatea aerului pe care îl respirăm, s-a inventat betonarea rădăcinilor copacilor”, susține Nicușor Dan.

La același eveniment a mai vorbit și premierul Ludovic Orban, liderul PNL, care a declarat că Adrian Moraru este „un om cunoscut opiniei publice, o voce trează, o voce critică, o voce a societății civile, o voce a proiectelor pentru binele public, o voce care a fost întotdeauna în apărarea intereselor cetățenilor români. Sunt mulți care zic că Sectorul 3 este greu de câștigat”.

Tags: