Ohanesian: Dragnea a aflat că SPP scoate informații din clădirea Guvernului. Ele ajungeau la DNA (VIDEO)

Ohanesian: Dragnea a aflat că SPP scoate informații din clădirea Guvernului. Ele ajungeau la DNA (VIDEO)

Dezvăluiri incredibile ale jurnalistului Ovidiu Ohanesian în scandalul momentului. Legat de disputa dintre liderul PSD, Liviu Dragnea, și șeful SPP, Lucian Pahonțu, Ohanesian susține că Serviciul de Protecție și Pază nu prea și-a făcut treaba, ba chiar a lăsat să se scurgă informații.

Acesta a mai spus că Dragnea a aflat că SPP scoate informații din clădirea Guvernului. Mai mult, destinatarul ar fi chiar Direcția Națională Anticorupție.

”Informațiile mele, n-o să le pot proba pe toate, sunt foarte importante în ceea ce privește faptul că SPP nu prea și-a făcut datoria în ceea ce privește Guvernul. E un dosar pe rol la Curtea Militară de Apel a domnului colonel Enache Ștefan, care avea dublă subordonare și era însărcinat, la un moment dat, cu asigurarea comunicațiilor… El era la STS de felul lui și asigura comunicațiile și restul din punctul ăsta de vedere la SGG, la Guvern, și cu acești domni miniștri. Se pare că dânsul, sub nasul SPP și cu acordul SPP și totul trecut în registrele SPP, furniza un stick cu informații zilnic cu tot ce se întâmplă în Guvern. Au reușit să afle Ciuvică cu asociația lui. A primit o hârtie de la Guvern, în care scria că se dau stenograme către altă instituție”, a declarat Ovidiu Ohanesian, pentru B1 TV.

Ohanesian: Dragnea a aflat că SPP scoate informații din clădirea Guvernului. Ele ajungeau la DNA

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

La remarca moderatorului Silviu Mănăstire că respectiva instituție e DNA, Ohanesian a răspuns: ”Ați văzut?”.

”Cum a aflat DNA în timp real tot ce se vorbește în Guvern? Ordonața 13, 14, #rezist?”, a întrebat retoric Ohanesian.

”Dragnea a aflat că SPP scoate informații din clădirea Guvernului. În loc să oprească informațiile, ele s-au scurs grămadă. Când Enache a refuzat să furnizeze anumite informații, DNA i-a făcut dosar penal, l-au suspendat, e trimis în judecată și au pus în loc alți trei mai ascultători”, a mai susținut Ovidiu Ohanesian, pentru B1 TV.

Urmăriți B1TV.ro și pe