Olguţa Vasilescu: RAT Craiova a ridicat din faţa Primăriei o maşină ticsită de tehnică de ascultare

Olguţa Vasilescu: RAT Craiova a ridicat din faţa Primăriei o maşină ticsită de tehnică de ascultare
Foto: gandul.info

Primarul Craiovei crede că este ascultat de serviciile secrete din România.

Olguţa Vasilescu a scris pe contul său de Facebook că RAT Craiova a ridicat din faţa Primăriei o maşină parcată ilegal care era „ticsită de tehnică de ascultare”.

Pe de altă parte, SRI susţine că maşina ridicată din faţa Primăriei Craiova, în care s-ar fi găsit tehnică de filaj, nu aparţine Serviciului, ci primarului din comuna doljeană Castranova.

„E prea frumos să ţin pentru mine… Astăzi RAT Craiova şi Poliţia Locală au ridicat o maşină parcată ilegal, în faţa primăriei, sub fereastra mea. Şi… Era tixită (ticsită – n.r.) de tehnică de ascultare… Măi, băieţi, măi… Nu v-am spus că am cameră de luat vederi în birou? Vă dau eu caseta… Aşa cevaaaaaa?”, scrie Olguţa Vasilescu pe Facebook.

Nu de aceeaşi părere sunt însă reprezentanţii Serviciului Român de Informaţii. SRI susţine că maşina ridicată din faţa Primăriei Craiova, în care s-ar fi găsit tehnică de filaj, nu aparţine Serviciului.

`Maşina despre care vorbeşte doamna primar nu aparţine SRI. E regretabil că se încearcă atragerea SRI în acest subiect. Maşina ridicată, o Skoda Octavia, aparţine primarului din Castranova, judeţul Dolj, Dumitru Măceşanu`, a declarat purtătorul de cuvânt al SRI, Sorin Sava.

În plus, primarul localităţii doljene Castranova, Dumitru Măceşanu, a confirmat că maşina ridicată din faţa Primăriei Craiova îi aparţine, însă a negat că în autoturism s-ar fi aflat tehnică de ascultare, aşa cum susţinea edilul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu.