Ambasador rus Valery Kuzmin, oaspete de seamă a lui Marian Oprișan la Focșani / Baronul PSD de Vrancea, prins în mijlocul unor controverse puternice (FOTO)

Ambasador rus Valery Kuzmin, oaspete de seamă a lui Marian Oprișan la Focșani / Baronul PSD de Vrancea, prins în mijlocul unor controverse puternice (FOTO)
Foto: Facebook/ Ambasada Rusiei

Ambasadorul Rusiei la București, Valery Kuzmin, a fost primit sâmbătă de către baronul PSD Marian Oprișan la Focșani cu ocazia la festivalul anual al viei și vinului.

Pe 5 octombrie, Ambasadorul Rusiei în România V.I.Kuzmin cu soția, conform bunei tradiții, a participat la festivalul anual al viei și vinului „Bachus Vrancea 2019” în muzeul satului Focșani.

În Crângul Petrești a fost organizat un târg agricol, la care au fost prezentate diferite produse ale agriculturii locale, de la vin la miere, precum și meșteșuguri populare. La eveniment au asistat ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale P.Daea, președintele Consiliului Județean Vrancea M.Oprișan și alți reprezentanți ai autorităților județene. Invitaților festivalului li s-a oferit un program artistic și folcloristic„, a anunțat, luni, Ambasada Rusiei la București pe Facebook.

Acest eveniment vine într-o perioadă în care Marian Oprișan a generat numeroase controverse.

„Mama mea sunt eu. Da? Ca să nu avem niciun fel de discuții”, a fost replica lui Oprișan când a fost întrebat, de către jurnalista Paula Herlo de la Pro TV, cum a reușit mama sa, pensionară fiind, să cumpere un teren în București, în parteneriat cu Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu.

Tot jurnalista Paula Herlo a dezvăluit cum baronul Oprișan tăia curentul în tot județul când au fost difuzate materiale compromițătoare despre el.

De altfel, Marian Oprișan a încercat o lovitură de forță care să îl facă să controleze partidul după plecarea lui Liviu Dragnea la Rahova, dar a sfârșit prin a fi dat jos de pe scena Congresului PSD în huiduielile celor prezenți.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:03 - Vasile Dîncu: În Europa, la nivelul întregii echipe NATO, există un deficit în ceea ce privește înzestrarea militară / Ne îngrijorează prezența Rusiei pe Insula Șerpilor
00:03 - Marea Britanie oferă vaccinul împotriva variolei pe măsură ce cazurile de variola maimuței se răspândesc rapid în țările europene
23:47 - Cristian Diaconescu: Trebuie să mai existe pe verticala de decizie la Moscova persoane cu care să se poată dialoga. S-a creat mentalul că totul se închide la Putin, dar e o autocrație cu un establishment politic uriaș (VIDEO)
23:29 - Liderul PSD, Marcel Ciolacu, despre performanțele economiei României la nivel european: „Guvernul va trebui să vină cu un nou pachet pentru a echilibra lucrurile”
23:28 - Ministerul de Externe ucrainean despre ignoranța Kremlinului: „Rusia a ales război, nu negocieri”
23:10 - Româncele și-au aflat adversarele din primul tur de la Roland Garros. Pe cine vor înfrunta Simona Halep și celelalte „tricolore” de pe tabloul principal de la Paris
23:02 - Fiona Hill, fosta consilieră a președintelui Trump: „Putin va găsi o modalitate de a-și îndeplini în continuare obiectivele din război/ El trăiește într-o bulă”
22:50 - Adela Popescu a dezvăluit care a fost cel mai stânjenitor moment din viața ei: „Mi-a făcut bine ca am rezistat cu brio”
22:42 - Momente controversate și la finala Cupei. Suporterii lui Sepsi Sfântu Gheorghe s-au întors cu spatele la intonarea imnului României, iar apoi au scandat „Ungaria, Ungaria” (FOTO)
22:25 - Sepsi Sfântu Gheorghe a câștigat în premieră Cupa României. Victorie la pas în finala cu FC Voluntari