Florentin Pandele: „Îmi anunţ candidatura la prezidenţiale ca independent”

Florentin Pandele: Îmi anunţ candidatura la prezidenţiale ca independent

Primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele, și-a anunțat, joi seară, candidatura în alegerile prezidențiale de la finalul lui 2019 afirmând că nu mai are încredere în instituțiile statului și ceva trebuie făcut pentru a schimba situația în care merge statul român.

„Astăzi m-am hotărât, de Brâul Maicii Domnului în Voluntari, să îmi anunț candidatura la prezidențiale, ca independent. Sunt primar de 19 ani. Știu ce vor spune. Candidez din partea mea, ca tată al copiilor mei, să trăiască într-o țară liberă, nu în una în care este instaurată teroarea. Îmi doresc ca peste dumneata să nu intre un individ, în casă, care spune că este vectorul de imagine al democrației în România”, a anunțat Florentin Pandele.

Pandele a povestit și cum a primit soția sa, Gabriela Firea, vestea că va candida în alegerile prezidențiale.

„Am așteptat-o pe Gabi, la 8 seara, în fața casei, în fața ușii, și i-am spus că merge la Victor (nr. Ciutacu)și îl voi anunțat că voi candida la prezidențiale. Mi-a spus: ”Florin, te-ai gândit bine?” și i-am spus că da,vreau să candidez”, a arătat primarul de Voluntari.

„Eu nu mi-am dorit să candidez. Probabil o să apară 15-20 de dosare. M-a determinat starea în care se găsește familia mea. E inadmisibil să nu am siguranță, să îmi las familia când plec de acasă.”, a mai spus Florentin Pandele.