Partidul „România Mare” are o nouă conducere. Ce funcție ocupă fiica lui Vadim

Partidul „România Mare” are o nouă conducere. Ce funcție ocupă fiica lui Vadim

Partidul România Mare are un nou președinte în pesoana lui Teodor Iovici, iar Lidia Vadim Tudor este preşedinte al Consiliului Naţional al PRM Bucureşti.

Din conducera centrală a partidului mai fac parte printre altii: Vasile Popa – Prim-vicepreședinte, Ion Nuica, Ion Dabuleanu, Tătaru Constantin, Bosnea Viorel, Stan Nicușor și Andronache Emanuel – Vicepreședinți, Radu Comanici – Secretar General, Radu Mihail Geonea – Secretar General Adjunct, Vlad Alangiu – Președinte OTRM, Mutafela Daniel, Constantin Aurelian, Berceanu Gheorghe – secretari executivi.

Victor Teodor Iovici este fost viceprimar al Bucureștiului.
„Dorim să redevenim o forţă politică, aşa cum PRM a demonstrat că poate să fie, şi să ne reocupăm locul în Parlamentul României, acolo unde ne este locul”, a declarat Victor Teodor Iovici, potrivit DCNews.

Iovici a prezentat și noile ambiții ale Partidului, în special acelea de a recupera capitalul politic pierdut și a reintra în Parlament. „Problemele din interiorul partidului au fost depăşite, toţi cei care doresc ca PRM să renască au ajuns la concluzia că doar lucrând împreună şi doar punând pe primul lor interesele României, PRM va reuşi să redevină partid parlamentar”.

”Am revenit cu bucurie alături de cei care de mai multă vreme îşi doresc să fac parte din partidul fondat de tatăl meu, şi să-i duc mai departe moştenirea morală pe care el mi-a lăsat-o”, a precizat Lidia Vadim Tudor, preşedinte al Consiliului Naţional al Partidului România Mare.

”Putem spune că PRM a revenit în matca sa, cei care credeau şi îşi doreau dipariţia acestui partid s-au înşelat şi chiar dacă ne aşteptăm ca astfel de atacuri să revină, vor vedea că acum degetele mâinilor noastre nu mai sunt răsfirate ca până acum, ci strânse! Atmosfera din interiorul partidului este una pozitivă, favorabilă câştigării bazinului electoral al românilor patrioţi, cu dragoste de ţară”, a încheiat Victor Teodor Iovici.
Biografia lui Victor Teodor Iovici poate fi citită aici.

Ultima oră
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)
20:04 - Operatorii feroviari privați resping acuzațiile lansate de ministrul Cătălin Drulă: „Să nu ne mai chemați la astfel de întâlniri folosite numai pentru a vă crea o imagine în fața presei”
19:34 - Marea Britanie acuză Iranul pentru atacul asupra petrolierului din strâmtoarea Hurmuz, incident soldat cu moartea a doi navigatori, un român și un britanic
19:06 - Doar 7.330 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Peste 4,85 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei