Paul Stănescu îl invită pe Adrian Năstase să revină în PSD

Paul Stănescu îl invită pe Adrian Năstase să revină în PSD
Foto: Inquam photos / Octav Ganea

Paul Stănescu, revenit pe poziție de forță în PSD, a declarat că Adrian Năstase, Cozmin Gușă, Vasile Dâncu și Vasile Pușcaș ar trebui aduși în partid.
El a admis că a discutat cu Victor Ponta, dar a afirmat că nu dorește ca acesta să revină în partid, ci alți politicieni.

„Anumiți colegi au trădat. Mulți mă acuză că am stat de vorbă cu Victor Ponta. Eu nu vorbesc de Ponta, eu cred că în partid ar trebui aduși alți oameni: Vasile Pușcaș, Adrian Năstase, Cozmin Gușă, Vasile Dâncu și mulți alții. PSD e o forță și sunt convins că în 2020, PSD din nou va câștiga alegerile. Miron Mitrea este un om care se pricepe la campanii, cred că a făcut peste 10-15 campanii electorale, este un om care știe ce înseamnă campanie electorală și îl apreciem toți”, a declarat Paul Stănescu, pentru Europa Liberă.

Mai mulți lideri PSD s-au întâlnit vineri, la Camera Deputaților, pentru a discuta despre viitorul formațiunii și posibila debarcare a Vioricăi Dăncilă din fruntea PSD. La această întâlnire au venit Paul Stănescu, Marian Oprișan, Marcel Ciolacu, Lia Olguța Vasilescu, Claudiu Manda, Dan Nica și Florin Iordache. (Detalii AICI)

Laședință, Marian Oprișan i-ar fi spus Olguței Vasilescu: „Dacă dai căutare pe Google «proasta României», îţi dă Dăncilă”. (Detalii AICI)

Ulterior, Dăncilă a susținut că știa de întrevedere, dar ea nu a putut participa deoarece era la ședința de Guvern. „Sper să nu fie o nouă mișcare pucistă, pentru că nu-și va găsi locul în electoratul PSD”, a mai afirmat Dăncilă. (Detalii AICI)

Recent, Adrian Năstase a scris pe blogul său că social-democrații au pierdut guvernarea după un șir de greșeli pe care ei înșiși le-au făcut. „Mulţi oportunişti sau şobolani vor sări din barcă”, a fost una dintre concluziile fostului premier. (Detalii AICI)

Ultima oră