PDL a depus o a doua plângere penală împotriva secretarului general al PSD, Liviu Dragnea

PDL a depus o a doua plângere penală împotriva secretarului general al PSD, Liviu Dragnea
Foto: politicalocala.ro

PDL a anunțat că a depus o a doua plângere penală împotriva secretarului general al PSD, Liviu Dragnea, după ce acesta ar fi solicitat ca după ora 21 să fie dați afară toți reprezentanții PDL din secțiile de votare din țară.

Anunțul a fost făcut de vicepreședintele PDL Cristian Boureanu, care a spus că democrat liberalii se așteaptă la fraude masive, alături de acte de violență, după ora 21, în secții de votare din țară.

Orice mesaje primite, pe email, orice telefoane primite sunt false, vin din partea USL, sfatul nostru este să nu participați la vot. O chestiune incredibilă, organizația PDL din Teleorman a depus o plângere penală pentru Liviu Dragnea, după ce Dragnea a solicitat ca după ora 21 să fie dați afară din secții reprezentanții PDL„, a spus democrat liberalul.

Vezi AICI mai multe detalii despre declarațiile lui Boureanu.

Vicepreședintele PDL Cristian Boureanu a anunțat duminică dimineață faptul că PDL a depus plângere penală împtoriva secretarului PSD Liviu Dragnea, pentru că ar fi cerut în mod abuziv mai multor președinți ai unor secții de votare din Teleorman să-i raporteze prezența la vot din oră în oră.

AICI ai mai multe detalii despre prima plângere penală.

Urmăriți B1TV.ro și pe