Philip Gordon, trimisul SUA la București, a discutat cu președintele Traian Băsescu la sediul său de campanie

Philip Gordon, trimisul SUA la București, a discutat cu președintele Traian Băsescu la sediul său de campanie
Foto: agerpres.ro

Philip Gordon, asistentul pentru afaceri europene şi eurasiatice al secretarului de stat american, Hillary Clinton, a avut luni dimineață o întrevedere cu președintele Traian Băsescu.

Gordon a mers la sediul de campanile al președintelui suspendat însoțit de Ambasadorul SUA, Mark Gitenstein.

Niciunul nu a făcut declarații la sosire sau la plecare, însă cel mai probabil s-au discutat probleme legate de îngrijorările SUA cu privire la situația politică din România.

În cursul zilei de luni, Gordon urmează să aibă întâlniri și cu președintele interimar Crin Antonescu, la ora 13:00, iar apoi cu premeirul Victor Ponta, de la ora 17:00.

Ultima oră
08:41 - Companiile din România preferă împrumuturile externe. Un stoc ridicat de datorie către creditori externi poate deveni o problemă în vremuri de criză, avertizează BNR
08:35 - Despărțire surpriză în lumea mondenă: Cristian Boureanu și Laura Dincă și-au spus adio după aproape șapte ani de relație
08:18 - Ce se va întâmpla cu atleta din Belarus, forțată să părăsească Jocurile Olimpice. Anunțul făccut de autoritățile japoneze
08:16 - Alina Șerban (ANM): Disconfort termic deosebit de accentuat în sudul și sud-estul României, cu valori spre 41 de grade în Muntenia. În restul țării, vorbim de o scădere semnificativă a temperaturilor (VIDEO)
07:43 - Incendiile de vegetație au provocat noi evacuări de turiști în Turcia. Grecia, Italia și Bosnia s-au confruntat și ele cu flăcări violente / Insula Rhodos a rămas fără apă și curent electric (VIDEO)
07:15 - Furtunile au făcut ravagii în țară. Maramureș, printre cele mai afectate județe (VIDEO)
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)