Eugen Tomac: PMP va lua parte la consultările organizate de președintele Iohannis pe tema implementării referendumului

Eugen Tomac: PMP va lua parte la consultările organizate de președintele Iohannis pe tema implementării referendumului
Sursă foto: Facebook / Eugen Tomac

PMP va participa la consultările organizate de Președintele Klaus Iohannis,săptămâna viitoare, cu privire la punerea în aplicare a rezultatului referendumului din 26 mai, a precizat Eugen Tomac, preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), într-o postare de pe Facebook, de joi.

„PMP va participa săptămâna viitoare la consultările organizate de Președintele Klaus Iohannis pentru a discuta despre punerea în aplicare a voinţei populare exprimată la referendumul din 26 mai”, a spus Eugen Tomac.

„Considerăm că demersul Președintelui Iohannis este absolut justificat, dar ne dorim să aducem în atenție, în acest context, și referendumul din 2009 convocat de Preşedintele Băsescu, în ideea că referendumurile consultative nu trebuie aplicate selectiv”, a adăugat el.

„A sosit momentul să punem în aplicare voința poporului!”, a concluzionat preşedintele PMP.

Joi, Preşedintele Klaus Iohannis a convocat partidele parlamentare la consulătări pentru determinarea modului în care va fi pus în practică referendumul pe justiţie la care românii s-au pronunţat în favoarea interzicerii amnistiei şi graţierii pentru corupţie şi a ordonanţelor de urgenţă în acest domeniu.

Postarea originală de pe Facebook a lui Eugen Tomac