Ponta a cerut miniştrilor să demonteze "minciunile şi propaganda fascistă" legată de raportul CE

Ponta a cerut miniştrilor să demonteze "minciunile şi propaganda fascistă" legată de raportul CE

Premierul Victor Ponta a cerut miniştrilor să demonteze „minciunile şi propaganda fascistă” a celor care susţin că problemele semnalate în raportul Comisiei Europene (CE) sunt generate de actuala guvernare şi nu menţionează că documentul se referă la situaţia României din ultimii cinci ani.

„Vă rog pe toţi membrii Guvernului să demontaţi minciunile şi propaganda celor care vor vorbi că în raport sunt numai ultimele trei săptămâni din viaţa României. Patru ani, 11 luni şi o săptămână în fruntea României a fost preşedintele suspendat Băsescu, dar tot ce a fost rău propaganda lor va spune că este din cauza noastră. Vă rog pe toţi să demontaţi această propagandă fascistă, că numai fasciştii şi comuniştii rescriau istoria de fiecare dată şi să explicaţi foarte clar că ceea este este bun trebuie continuat, iar ce s-a constat că e greşit trebuie îndreptat”, a spus Ponta miniştrilor în şedinţa de guvern de miercuri.

Premierul a insistat pe faptul că raporul se referă la prograsul justiției din România pe o perioadă de cinci ani, timp în care la guvernare s-a aflat preponderent partidul din care a făcut parte și Traian Băsescu.