Victor Ponta zdruncină PSD din temelii: Am ajuns să “teleormanizăm” toată România. Cazuri DRAMATICE marca Dragnea

Victor Ponta zdruncină PSD din temelii: Am ajuns să “teleormanizăm” toată România. Cazuri DRAMATICE marca Dragnea

Victor Ponta continuă seria atacurilor la adresa lui Liviu Dragnea. Fostul premier reacționează de această dată la declarațiile Anisei Stoica, fosta secretară la Teleorman, angajată de Dragnea pentru că „e frumoasă”.

În prezent inculpată în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman, aceasta e declarat că în perioada în care a lucrat la PSD ar fi fost jignită și umilită.

„Va rog sa cititi cu atentie aceste cuvinte chiar emotionante ale unui om aflat intr-o situatie dificila! Si ganditi-va cum am ajuns sa “teleormanizam” toata Romania multiplicand exponential aceste cazuri dramatice .

Este important sa cititi pentru ca ceea ce s-a intamplat timp de 15 ani in Teleorman se intampla de peste 1 an in Bucuresti si in toata tara – oamenii sunt cumparati cu functii de la stat pentru care nu au nicio calificare si pe care nici nu sunt in stare sa le exercite , criteriile de promovare nu au nicio legatura cu competenta, profesionalismul si onestitatea !

Asa se aleg Premierii si Ministrii, vicepresedintii PSD , parlamentarii sau conducatorii unor institutii fundamentale ale Statului :

1. Esti din Teleorman sau ai dat contracte la Teldrum
2. A spus domnul Dragnea sa fii numit ( angajat) in functie
3. A spus domnul Dragnea ca “esti frumoasa”

In felul acesta Guvernul, Parlamentul, PSD vor merge din ce in ce mai rau afectand viata noastra de azi si mai ales cea de maine! Si nu mai insistati ca vorbesc prea mult de Dragnea – cat timp el este autorul si conducatorului acestui Sistem corupt si iresponsabil trebuie sa vorbesc si sa ma lupt cu el asa cum m-am luptat cu Basescu!

Este datoria mea ( si a oricarui om care pune viitorul tarii noastre inaintea propriului buzunar, birou, secretare si masini de serviciu) sa nu asistam impasibili si sa luptam ca acest Sistem sa plece cat mai repede de la Putere!”, scrie Ponta pe Facebook.