Victor Ponta, precizări despre sprijinirea PSD-istului Marcel Ciolacu la șefia Camerei Deputaților: ‘NU am făcut nicio înțelegere!’

Victor Ponta, precizări despre sprijinirea PSD-istului Marcel Ciolacu la șefia Camerei Deputaților: 'NU am făcut nicio înțelegere!'
Sursă foto: Facebook / Victor Ponta

Victor Ponta a comentat, miercuri, numirea la șefia Camerei Deputaților a social-democratului Marcel Ciolacu, menționând că membrii Pro România nu au votat nici cu PSD , nici cu PNL și că nu va exista nicio alianță cu oamenii Vioricăi Dăncilă.

De asemenea, liderul Pro România are o reacție explozivă după înființarea grupului Pro Europa la Cameră.

“Vad o campanie de dezinformare legata de votul de azi – simt nevoia sa precizez fff clar cum stau lucrurile :

NU am facut nicio intelegere si nicio alianta- nici cu PSD nici cu PNL / si nici nu vom face!

Deputatii PRO Romania NU au votat nici cu Ciolacu nici cu Turcan / dar votul nostru azi oricum nu schimba nimic – suntem 22 din care la vot au participat doar 6 / nu avem si nu facem intelegeri cu PSD dar nici cu PNL.

Toti cei suparati acum trebuie sa accepte decizia noastra! Nu datoram nimic nici PSD nici PNL – deci nu trebuie sa dam nimic la schimb!”, a scris Ponta pe facebook.

El consideră că cele 100 de voturi strânse de Raluca Turcan (PNL) pentru șefia Camerei Deputaților arată că opoziția nu este una unită.

“Desi PNL – USR si PMP au 107 deputati Raluca Turcan a obtinut doar 100 de voturi / faptul ca nu i-au convins nici pe toti ai lor sa voteze arata o problema reala / iesirile isterice ale unor penelisti sau useristi care dau vina pe noi sau pe altii pentru infrangerea lor nu ii ajuta la nimic / fiti mai destepti si mai convingatori daca vreti sa castigati data viitoare / nici pe UDMR nu ati reusit sa ii convingeti !”, arată Ponta.

PSD a obtinut voturile ALDE in baza negocierii de la Senat, spune fostul premier.

„Plus cei cativa de la Minoritati ( care de fapt sunt pesedisti vopsiti ) / daca vreti sa rupem majoritatea asta trebuie sa venim cu alternative serioase – nu cu refulari ridicole”, a mai scris Victor Ponta pe Facebook.