Victor Ponta a prezentat NOI IMAGINI care arată relația de prietenie dintre Liviu Dragnea și „statul paralel” reprezentat de Maior, Coldea și Kovesi (FOTO, VIDEO)

Victor Ponta a prezentat NOI IMAGINI care arată relația de prietenie dintre Liviu Dragnea și statul paralel reprezentat de Maior, Coldea și Kovesi (FOTO, VIDEO)

Victor Ponta a venit luni seară în emisiunea „Dosar de Politician” de pe B1TV cu noi imagini care arată relația extrem de apropriată dintre Liviu Dragnea și cei pe care îi numește acum drept dușmanii săi din „statul paralel”: fosta conducere a SRI formată din George Maior și Florian Coldea, cât și fostul procuror șef al DNA, Laura Codruța Kovesi.

Într-una din aceste imagini, Liviu Dragnea apare discutând alături de George Maior și Florian Coldea la un eveniment.

Cea de-a doua este imaginea integrală cu Liviu Dragnea fotografiindu-se cu George Maior, în timp ce în spate stă Laura Codruța Kovesi.

„Toata povestea cu Dragnea care luptăcu statul paralel este o uriașăminciună, nu o crede nimeni, cu asta incerci săacoperi toate celelalte proobleme”, a precizat Victor Ponta.

Felul în care Liviu Dragnea a fost protejat de vreo acțiune a autorităților privind activitățile sale este o dovadă a apropierii de SRI și DNA, susține Ponta.

„Vreau săînțelegeti de ceatâția ani domnul Dragnea pe problema Tel Drum nu a avut niciun fel de necazuri. În dosarul Belina a fost trimisă în judecatăSevil Shhaideh, văspun eu căam fost acolo și acolo stăDragnea nu Sevil Shhaideh”, a arătat fostul premier.

Acesta a mai completat afirmând că el nu crede că există niciun „stat paralel”, ceea ce este numit așa fiind de fapt instituțiile pe care nu le controlează Liviu Dragnea.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
20:19 - Accident cumplit în județul Prahova. Patru persoane, printre care și un bebeluș, au fost transportate la spital (VIDEO)
20:01 - Mamă, tată și fiu, răpuși de COVID-19 în aceeași zi. Cei trei erau nevaccinați și ajunseseră la spital în stare foarte gravă / Managerul SJU Giurgiu: Marea majoritate a cazurilor vin în ultimul moment (VIDEO)
19:37 - Probleme pentru Selly! Mesajul transmis de vlogger în toiul nopții: „Ne asigurăm că pe viitor nu mai încearcă nimeni să mă rănească sau să mă omoare…”
19:17 - 59.319 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore, dintre care aproape 31.900 cu prima doză
18:56 - Ratingul României, reconfirmat de agențiile Standard & Poor`s și Moody`s. Perspectiva, stabilă
18:29 - Dan Tanasă: AUR va iniția procedurile parlamentare pentru controlul averii președintelui Klaus Iohannis
18:12 - Unitatea 2 a Centralei Nucleare de la Cernavodă a fost reconectată la Sistemul Energetic Național
18:01 - Raed Arafat (DSU): Trebuie oprit microfonul tuturor celor care dezinformează și spun oamenilor să nu se vaccineze, pur și simplu
17:42 - O pacientă COVID-19 a murit în timp ce era transferată în Ungaria / România a trimis și personal medical pentru a facilita comunicarea cu familiile persoanelor transferate
17:23 - Cristian Diaconescu: România rămâne pe ultima treaptă de rating recomandat investițiilor. Agențiile Moody` și Standard & Poor`s nu laudă Guvernul, iar ratingul stabil nu se datorează unor politici deștepte