Victor Ponta: Revoluția fiscală, o idioțenie. Vina pentru inflație aparține Guvernului, nu BNR-ului, lui Soroș ori ”statului paralel”

Victor Ponta: Revoluția fiscală, o idioțenie. Vina pentru inflație aparține Guvernului, nu BNR-ului, lui Soroș ori ”statului paralel”
Foto: realitatea.net

Așa-zisa revoluție fiscală, care este doar o idioțenie, și creșterea inflației, care s-a produs din vina Guvernului, nu a lui Soros sau a ”statului paralel”, au făcut ca promisiunea lui Liviu Dragnea de creștere a salariilor cu 25% să fie o mare minciună, a susținut Victor Ponta.

”Idiotenia “revolutiei fiscale” care a trecut contributiile de la angajator la angajat plus inflatia care se apropie de 6% ( pt inflatie este de vina Guvernul prin politicile sale populiste si incompetente – nu BNR, Soros sau “Statul Paralel”) / impreuna acestea doua elemente au facut din marea promisiune a lui Dragnea de crestere cu 25% a salariilor cea mai mare minciuna de la Basescu incoace – in realitate veniturile oamenilor au scazut cu 2% ( spune INS care este sub controlul Guvernului dar nu poate sa falsifice datele si sa ajungem ca Grecia in 2011)!”, a scris Victor Ponta, pe Facebook.

Fostul premier a mai susținut că Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă ne explică în fiecare zi cât de bine ne merge, în timp ce ”in fiecare luna ies din tara 1 miliard de euro prin importuri mai mari decat exporturi / in fiecare luna ne imprumutam 500 milioane de euro pentru finantarea deficitului ( cheltuim mai mult decat incasam) / in fiecare luna pierdem 100 milioane de euro fonduri europene nerambursabile”.

Ponta a mai scris că Dragnea îl copiază pe premierul ungar Viktor Orban în ceea ce privește stilul autoritar și nedemocratic, precum și în ceea ce privește obiceiul de a căuta vinovați externi.

”Cu Dragnea si Echipa de la Teleorman ( hoti si incompententi) distrugem in 2 ani toata munca noastra de 5 ani si ne vom intoarce la anul 2009”, a mai scris Ponta, pe Facebook.