Povestea hilară a unei femei din Marea Britanie. Susține că este un extraterestru captiv într-un corp de om și simte în mod constant „vibrațiile universului” (GALERIE FOTO)

FOTO: Facebook: Lhouraii Li

De aproximativ 10 ani, Lhouraii Li trăiește ca un extraterestru. Femeia în vârstă de 30 de ani se declară pasionată de „civilizațiile cosmice” și susține că este o ființă spațială în trup de om. Tânăra din Marea Britanie își vopsește zilnic corpul în albastru, pentru a arăta exact așa cum universul i-ar fi șoptit.

Lhouraii Li s-a născut în Bradford, Yorkshire, Marea Britanie, iar una dintre cele mai mari pasiuni ale ei este cu siguranță machiajul. Femeia în vârstă de 30 de ani a descoperit că este o ființă cosmică, așa cum se autointitulează pe la vârsta de 20 de ani, însă la acele momente nu ar fi putut să își exprime pasiunile și trăirile în toate formele lor, din cauza părinților.

Cum a început povestea britanicei care susține că este un extraterestru

Pe vremea când avea doar 20 de ani, Lhouraii Li ar fi avut o revelație. Femeia și-ar fi dat seama că este „un extraterestru captiv în corp de om” și că ar putea comunica într-un mod inedit cu universul. Tânăra susține și în prezent că este o ființă cosmică, denumită în cultura japoneză „gyaru”, scrie Daily Star.

2018 ar fi fost însă anul care i-ar fi schimbat în totalitate viață. Tânăra susține că ar fi primit un mesaj de la univers, în „klingoniană”, idiom inventat la rândul său în universul ficțional serialul Star Trek. Mesajul pe care l-a primit femeia de 30 de ani i-ar fi spus că a venit momentul să își picteze piele în albastru, pentru a se putea identifica mult mai bine cu semenii ei.

„Mă îmbrac așa de mai bine de 10 ani, după ce am fost inspirată de stilul japonez „gyaru”. Inițial am crezut că mă voi machia ocazional, însă în timp am decis să îmi pictez tot corpul albastru. Așa mă simt eu cât mai confortabil. Dacă mă îmbrac precum oamenii normali, nu mă simt eu însămi, simt că port un costum. Și cunosc foarte multe persoane care se confruntă cu aceeași problemă”, povestește englezoaica potrivit sursei citate anterior.

Cheltuiește bani mulți pe produsele de machiaj și pe stilul de viață „alien”

Femeia din Regatul Unit plătește sume frumoase atunci când investește în produsele de machiaj. „Cheltuiesc anual 30 de lire sterline pe vopseaua de corp şi mă pictez zilnic. Carantina impusă pe perioada pandemiei mi s-a potrivit de minune pentru că nu îmi place să ies din casă. Iubitul meu Nathan se pictează şi el pentru că şi este un gyaru, ca şi mine. Vreau să îmi aplic pe corp o vopsea albastră permanentă pentru că aşa arată toţi din universul din care vin eu”, a explicat ea, potrivit sursei citate anterior.

Tânăra susține că și iubitul ei are pasiune comune, iar așa s-au îndrăgostit. Bărbatul din viața ei poartă la rândul lui foarte mult machiaj și este o persoana extrem de pasionată de cultura cosmică. Mai mult decât atât, cei doi ies costumați din casă de fiecare dată, iar de cele mai multe se pare că se plâng că oamenii nu se mai opresc din a se uita la ei.