Senator PSD PRINS uitându-se la filmuleţe INDECENTE în timpul şedinţei solemne cu prilejul Centenarului

Senator PSD PRINS uitându-se la filmuleţe INDECENTE în timpul şedinţei solemne cu prilejul Centenarului

Dezinteres total din partea politcienilor față de sărbătorirea centenarului unirii Basarabiei cu România. În ședința solemnă care a fost ținută la Parlament, aleșii și-au făcut de lucru, fiecare cum a știu.

Pe unii i-a luat somnul, alții și-au făcut selfie-uri, iar alții au stat pe rețelele de socializare. (Vezi AICI VIDEO cu parlamentarii dormind în ședință)

Spre exemplu, senatorul PSD Viorel Arcaş a fost filmat în timp ce se uita la un video cu o tânără îmbrăcată sumar.

În acelaşi timp, la pupitru, preşedintele Parlamentului moldovean susţinea un discurs.

Arcaș a negat că se uita la poze deocheate. El le-a declarat jurnaliștilor Digi24 că nu știe despre ce vorbesc, deși i s-a arătat proba.

„Eu? Nu ştiu! N-am văzut. Nu ştiu colegul dacă mi-a dat ceva, nu mai ştiu exact, mă uit aşa să văd ce vin, nu practic filmuleţe de genul”, a spus acesta.

Ultima oră
20:15 - Vlad Voiculescu: Azi suntem în top 5 mondial după numărul de infectări și decese. ”România normală” promisă, un stat complet iresponsabil. Florin Cîțu să înceteze cu manipularea datelor și să ceară ajutor internațional
20:05 - Cozi de kilometri întregi în benzinăriile din Marea Britanie. Cum s-a ajuns ca 90% dintre stații să rămână fără combustibil
20:01 - Ea a fost marea dragoste a lui Cătălin Măruță, până să o cunoască pe Andra (FOTO)
19:42 - Lucian Bode, întrebat de ce nu a intervenit pentru respectarea măsurilor anti-COVID la congresul PNL: Eu acolo nu eram nici organizator, nici ministru de Interne / Reacția lui Florin Cîțu (VIDEO)
19:18 - Medicul Radu Țincu: Se poate ajunge la jumătatea lunii octombrie la 20.000 de cazuri de COVID-19 diagnosticate în fiecare zi, dacă nu se vor lua măsuri
18:55 - Restricții severe în Ilfov, după creșterea ratei de infectare. Deplasarea, interzisă după ora 20:00. Se închid sălile de fitness și restaurantele. Protestele și sportul în aer liber, interzise
18:53 - CNCAV: 42.812 persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore
18:26 - Guvernul a venit cu precizări după ce Florin Cîţu a întrerupt declaraţia de presă: „Premierul nu a fost deranjat de atitudinea reporterilor, nu a fugit de întrebările acestora”
18:20 - Grupul minorităților din Parlament a luat decizia. Cum va proceda, în cazul unei moțiuni de cenzură anti-Cîțu
18:08 - Momentul în care doi biciclişti se ciocnesc frontal: „Eu mergeam pe pistă”. „Şi eu pe unde am mers!?” (VIDEO)