Premierul Grindeanu, REACȚIE față de protestele ANTI-GRAȚIERE: Fiecare om, într-o democrație normală, are dreptul la opinie

Premierul Grindeanu, REACȚIE față de protestele ANTI-GRAȚIERE: Fiecare om, într-o democrație normală, are dreptul la opinie
Foto: opiniatimisoarei.ro

Premierul Sorin Grindeanu a declarat marți referitor la persoanele care au manifestat împotriva proiectului de lege privind grațierea și amnistia că respectă dreptul la opinie al acestora, potrivit Ziare.com.

"Eu respect opinia fiec[ruia (…) Fiecare om, într-o democrație normală, are dreptul la opinie, atâta timp cât se respecta legea. Respect dreptul la opinie al fiecaruia și n-am ce sa comentez", a declarat Grindeanu.

Premierul a precizat legat de eveniment și că este de părere că "diverse lucruri care nu sunt conforme cu realitatea", dar și unele care "sunt conforme cu realitatea".

Legat de aprobarea ordonanțelor de urgență împotriva cărora oamenii au protestat pe 22 ianuarie în Piața Universității, premierul a declarat că nu a discutat cu ministul Justiției despre cele două proiecte normative. Acesta susține că urmează să se intereseze în zilele următoare despre acest aspect.

"O să mă informez în zilele următoare, mâine, poimâine, despre ceea ce s-a întâmplat din acest punct de vedere", a spus Grindeanu.

Întrebat dacă vor fi făcute modificări la cele două proiecte OUG, premierul susține că în urma informării pe care o va primi de la ministrul de Justiție va vedea ce hotărâre va lua.

"O să văd în urma informării pe care mi-o va da ministrul Justiției", a declarat șeful Guvernului.