Nicuşor Dan şi Ludovic Orban, întâlnire la Cotroceni cu Klaus Iohannis: „Președintele a apreciat că soluțiile propuse de Nicușor Dan sunt fezabile și pot conduce la rezolvarea deficiențelor grave existente la nivelul Capitalei” (FOTO)

Nicuşor Dan şi Ludovic Orban, întâlnire la Cotroceni cu Klaus Iohannis: Președintele a apreciat că soluțiile propuse de Nicușor Dan sunt fezabile și pot conduce la rezolvarea deficiențelor grave existente la nivelul Capitalei (FOTO)

Premierul Ludovic Orban şi candidatul PNL-USR PLUS la Primăria Capitalei Nicuşor Dan s-au aflat joi dimineaţă la Palatul Cotroceni, unde s-au întâlnit cu preşedintele Klaus Iohannis. Întrevederea a avut ca temă strategia pentru ultimele zilde campanie și alegerile locale ce vor avea loc duminică, 27 septembrie 2020.

Administrația Prezidențială confirmă că președintele Klaus Iohannis, preocupat fiind de problemele cu care se confruntă zilnic bucureștenii, s-a întâlnit marți cu Nicușor Dan.

„În cadrul discuțiilor, la care a participat și premierul Ludovic Orban, au fost abordate soluțiile necesare remedierii urgente a acestor probleme, precum și proiectele de dezvoltare a orașului pe termen mediu și lung. Președintele Klaus Iohannis a apreciat că soluțiile propuse de Nicușor Dan sunt fezabile și pot conduce la rezolvarea deficiențelor grave existente la nivelul Capitalei”, a transmis Administrația Prezidențială.

De altfel,Nicuşor Dan a precizat că s-a întâlnit cu premierul Ludovic Orban la Palatul Victoria şi că au mers împreună la întâlnirea cu preşedintele Iohannis.

”Pot să vă confirm că am avut această discuţie cu preşedintele şi cu premierul”, a declarat Nicuşor Dan pentru News.ro.

Nicuşor Dan a ieşit singur de la întâlnire, întrucât şeful Executivului a mai rămas pentru a sta de vorbă cu preşedintele.


Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, că mai sunt doar câteva zile până la ”un moment definitoriu pentru modul în are vor evolua în următorii patru ani localităţile”. ”Mergem la urne pentru a decide cui încredinţăm administrarea”, afirmat Iohannis, precizând că este alegerea fiecăruia dintre noi. Şeful statului a lansat un îndemn pentru participarea la vot.

”Au mai rămas doar câteva zile până la un moment definitoriu pentru modul în are vor evolua în următrii patru ani localităţile. Mergem la urne pentru a decide cui încredinţăm administrarea. Stă în mâinile noastre să alegerm”, a afirmat Klaus Iohannis, precizând că de fiecare în parte depinde dacă vor fi sau nu făcute investiţii în localităţi.