Președintele PPE, Joseph Daul, se întâlnește cu preşedintele Traian Băsescu şi cu reprezentanții partidelor de dreapta din România

Președintele PPE, Joseph Daul, se întâlnește cu preşedintele Traian Băsescu şi cu reprezentanții partidelor de dreapta din România
Foto: timesofmalta.com

Joseph Daul, preşedinte al Partidului Popular European şi preşedinte al grupului parlamentar al PPE din cadrul Parlamentului European, Joseph Daul, va avea, marți, o întrevedere cu preşedintele Traian Băsescu, dar şi cu reprezentanţii ACL, UDMR, PMP, PNŢCD şi cu Monica Macovei, informează un comunicat de presă al ACL.

Daul va fi primit, în prima parte a zilei, la Palatul Cotroceni de către preşedintele Traian Băsescu. Apoi, liderul PPE va avea întâlniri cu reprezentanţii PNŢCD, UDMR, PMP şi ACL, dar şi cu Monica Macovei.

La întâlnirea ACL vor participa Klaus Iohannis, Vasile Blaga şi Anca Boagiu. După această întâlnire, Daul va susţine alături de liderii ACL o conferinţă de presă.

Tot marți, Joseph Daul va avea o întâlnire cu fermierii români la Complexul Ilya-Agro, comuna Vâlcele, sat Floroaica, Călăraşi, unde va participa şi Klaus Iohannis, şi o dezbatere cu studenţii români la Sala Arcub.

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)