Președintele Traian Băsescu se întâlnește duminică la ora 11.00 cu delegația FMI

Președintele Traian Băsescu se întâlnește duminică la ora 11.00 cu delegația FMI
Foto: presidency.ro

Președintele Traian Băsescu se întâlnește, duminică, la ora 11.00, cu delegația FMI la București. La discuțiile de duminică participă și reprezentanți ai Comisiei Europene și ai Băncii Mondiale.

Programul preşedintelui României, Traian Băsescu, duminică, 06 mai a.c.: Ora 11.00 – Primirea delegaţiei comune a Fondului Monetar Internaţional, a Comisiei Europene şi a Băncii Mondiale”, se arară într-un anunț de presă emis sâmbătă de Departamentul de Comunicare Publică al Administrației Prezidențiale.

Șeful statului s-a întâlnit, sâmbătă, la Palatul Cotroceni, cu premierul demis Mihai Răzvan Ungureanu. La discuții au fost prezenți mai mulți miniștri interimari, precum ministrul Muncii, Claudia Boghicevici, ministrul Transporturilor, Alexandru Nazare, ministrul Finanţelor, Bogdan Drăgoi sau ministrul Comunicaţiilor, Răzvan Mustea.

Anterior, Ungureanu a chemat miniștrii în funcție la Palatul Victoria pentru o ședință informală, înainte de predarea mandatului către noul Guvern.

Delegaţia Fondului Monetar Internaţional, a Comisiei Europene şi a Băncii Mondiale are întâlniri, sâmbătă, la BNR, cu unii dintre miniştrii desemnaţi în Cabinetul Ponta.