Primar din Dâmbovița şi un localnic, bătuţi de un bărbat prins că arunca gunoaie pe câmp: „Asta e, a trebuit să încasez nişte pumni”

Primar din Dâmbovița şi un localnic, bătuţi de un bărbat prins că arunca gunoaie pe câmp: „Asta e, a trebuit să încasez nişte pumni”
Foto: Pixabay

Dan Nica, primarul comunei dâmbovițene Dobra, și încă un localnic au fost bătuți de un individ pe care l-au prins că arunca gunoi pe câmp. A fost nevoie de intervenția ambulanței. Individul în cauză e acuzat acum de ultraj și lovire sau alte violențe. El neagă categoric acuzațiile.

Dâmbovița: Primar bătut de un bărbat care arunca gunoaie pe câmp

Nica și localnicul respectiv s-au dus pe câmp să vadă despre ce e vorba, după ce mai mulți cetățeni s-au plâns că în zonă se aruncă gunoaie.

Primarul a declarat, pentru Adevărul, că individul respectiv l-a luat la bătaie pe câmp, în locul în care acesta aruncase șase maşini de fier vechi. A fost anunţată Poliţia şi Garda de Mediu. Individul respectiv s-a enervat că primarul ”și-a permis” să anunțe Poliția.

„A început să mă ia la pumni. Băiatul de lângă mine a sărit în apărare, în ajutorul meu, l-a prins băiatul lui de mâini şi el i-a tras pumni, se vede cum i-a umflat ochiul şi lui şi mie. Mi-a spus că ce, am ajuns eu primar şi trebuie să fac ordine în comună? Asta e, a trebuit să încasez nişte pumni. Nu am ripostat, pentru nu mi-am permis în postura mea. Mi-a dat în falcă, la ochi, sus aici în umărul obrazului. Depun plângere penală pentru lovire, ultraj, m-a şi înjurat”, a declarat primarul Dan Nica.

„Mi-a dat cu piciorul şi pumnii. A fost foarte violent? Eu m-am băgat să îi despart şi m-a trosnit pe mine. Eram acolo cu domnul primar. A zis că mă mută de acolo din curtea mea, dar nu are cum să mă mute”, a spus și bărbatul care l-a însoţit pe primar, pentru Adevărul.

Adus la Poliție, individul a spus că nu știe despre ce e vorba. Un procuror se ocupă acum de acest caz.