Primarul din Calafat și-a mințit consilierii că nu mai candidează ca să îi voteze un proiect de 3 milioane de euro (VIDEO)

Primarul din Calafat și-a mințit consilierii că nu mai candidează ca să îi voteze un proiect de 3 milioane de euro (VIDEO)
Sursa Foto: Facebook

Lucian Ciobanu, primarul PSD al municipiului Calafat, județul Dolj, a recunoscut faptulcă și-a mințit consilierii democrați, precum și pe cei liberali, că nu va mai candida anul acesta la primăria orașuluica să îi determine să voteze un proiect de infrastructură în valoare de nici mai mult, nici mai puțin decât3 milioane de euro.

Primarul orașului Calafat susține că și-a mințit consilierii că nu mai candidează la primărieca să îi voteze un proiect de anvergură

Potrivit primelor informații, se pare că respectivul proiect era finanțatde Compania Națională de Investiții, însă pentru a obține finanțarea vizată trebuia, mai întâi, ca acesta să fie votat de către membrii Consiliului Local. Pentru a fi convingător, primarul PSD a declarat public că nu mai este interesat de primărie și că îi va susține pe consilierii Paridului Social Democrat, care aveau majoritate.

”Sunt fericit, pentru că acum pe ultima sută de metri, în ultimele două luni ale mandatului meu de primar am reușit să determin consilierii locali să îmi aprobe încă un proiect.”, a afirmat edilul, bucuros că a reușit să-și ducă la capăt planul bine stabilit.

”Este vorba despre modernizarea bulevardului Horia, Cloșca și Crișan. Ca să realizez acest lucru, am fost nevoit să-i mint pe consilieri că mă voi retrage din lupta pentru primăria municipiului Calafat. I-am mințit pe fiecare dintre ei, pe membrii PNL și pe membrii PSD că-i voi susține, pentru ca să pot trece de comisiile care erau coordonate de Partidul Național Liberal și materialele să fie introduse pe ordinea de zi”, a recunoscut primarul Lucian Ciobanu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Lucian Ciobanu:Îmi cer scuze că v-am mințit și am jucat teatru

La scurt timp după ce și-a văzut visul împlinit cu ochii, primarul din Calafat și-a cerut scuze localnicilor pentru minciună. Edilul a realizat o înregistrare video pe care a publicat-ope contul său de Facebook. În mesajul transmis cetățenilor din municipiul Calafat, social-democratula enumerat toate proiectele care i-au fost blocate în consiliu și finanțările pe care le-a pierdut, după care și-a cerut scuze,mărturisind că i-a mințit, cumva tot în interesul lor. Asta, pentru că, până la urmă, tot ei vor beneficia de lucrările executate pe raza localității.

”Încă o dată îmi cer scuze că v-am mințit și am jucat teatru, dar numai așa puteați afla adevărul cu ceea ce se întâmplă în Consiliul Local. Un primar poate să facă numai ceea ce vrea Consiliul Local”, a mai spusLucian Ciobanu.

”De asemenea, i-am mințit membrii PSD că voi fi alături de ei pentru că, în momentul de față, ei realizează majoritatea în consiliul local și, astfel, i-am determinat să voteze proiectul de hotărâre privind modernizarea Bulevardului Horia, Cloșca și Crișan”, a explicat controversatul lidersocial democrat.

Primarul PSD din Calafat a câştigat 2,4 miliarde lei vechi la pariuri

Edilul din Calafat are noroc cu carul! Dacă acum a reușit să îi păcălească foarte ușor pe consilierii săi pentru a-i vota un proiect de mare anvergură, în urmă cu ceva timp, acesta a câștigat o sumă importantă de bani la pariuri sportive.

Lucian Ciobanu, primarul social-democrat din Calafat, a devenit vedetă în presa locală, după ce s-a aflat că a câştigat la pariuri suma de2,4 miliarde lei vechi.

Cu gândul la suma mare de bani încasată de edil, un jurnalist de la Ziarul de Calafat i-a dedicatpoliticianului un adevărat omagiu, care merită redat integral:

“Ca Lucian Ciobanu , primarul Calafatului este un om norocos nu mai este un secret pentru nimeni in micul oras de la malul Dunarii. El a demonstrat insa ca este si un excelent primar , cota sa de incredere dupa primele luni de mandat fiind una nemaiantalnita. Iata insa ca nici norocul nu l-a parasit si azi acesta a castigat 2,4 miliarde lei vechi lapariuri sportivepe bilete de 40 de lei. Acest castig este unic in zona Calafatului reprezentand un nou record.Cu un asa primar care nu este numai bun gospodar dar si foarte norocos , perspectivele Calafatului nu pot fi decat stralucite.”, este mesajul publicat de Ziarul de Calafat.