S-A TERMINAT! Protest anti-Iohannis la Cotroceni, după plângerea PENALĂ împotriva lui DĂNCILĂ: „‘Luterane NU Uita, România Nu-i a Ta”

S-A TERMINAT! Protest anti-Iohannis la Cotroceni, după plângerea PENALĂ împotriva lui DĂNCILĂ: 'Luterane NU Uita, România Nu-i a Ta

SusţinătoriiPSD de pe Facebook încearcăorganizarea unui protest în faţa Palatului Cotroceni, ca răspuns la demersul PNL împotriva premierului Dăncilă.

„Luterane NU Uita, România Nu-I a Ta !”este numele sub care pe Facebook sunt îndemnaţii oamenii să vină sâmbătă, între 18 şi 22, pentru a îşi manifesta nemulţumirea faţă de preşedinteleKlaus Iohannis.

Acest demers are loc, în contextul în care Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dispus joi trimiterea la DIICOT a plângerii formulate de preşedintele PNL, Ludovic Orban, împotriva premierului Viorica Dăncilă şi a liderului PSD, Liviu Dragnea.

Ultima oră
07:43 - Incendiile de vegetație au provocat noi evacuări de turiști în Turcia. Grecia, Italia și Bosnia s-au confruntat și ele cu flăcări violente, iar valul de căldură continuă (VIDEO)
07:15 - Furtunile au făcut ravagii în țară. Maramureș, printre cele mai afectate județe (VIDEO)
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac