PSD pune TUNURILE pe ROMÂNII din străinătate! Un nou PROIECT de lege CONTROVERSAT! “Liviu Dragnea și PSD îţi vor confisca aceşti bani”

PSD pune TUNURILE pe ROMÂNII din străinătate! Un nou PROIECT de lege CONTROVERSAT! “Liviu Dragnea și PSD îţi vor confisca aceşti bani”

Senatorul PNL Florin Cîţu, preşedintele Comisiei de buget-finanţe, le-a transmis sâmbătă, pe pagina sa de socializare, un mesaj românilor din străinătate care trimit bani acasă.

„Dacă eşti român, oriunde lucrezi în lumea asta trebuie să ştii neapărat ce îţi pregătesc Liviu Dragnea şi PSD. În acest moment, la Oficiul de Spălare a Banilor, există un proiect de lege care te afectează direct pe tine. De acum încolo, dacă trimiţi bani în România, orice sumă peste 1.000 de euro trebuie justificată cu documente. De tine, sau de cei care primesc bani. În caz contrar, Liviu Dragnea, gaşca lui din Teleorman, şi instituţiile pe care le patronează îţi vor confisca aceşti bani. Sfatul meu este să fii foarte atent ce faci de acum încolo, cum trimiţi bani în ţară, sau dacă mai trimiţi bani în ţară. Şi ai grijă, anunţă-i şi pe cei de acasă şi anunţă-i şi pe toţi românii să ştie ce li se pregăteşte în ţară”, a declarat Florin Cîţu, într-un filmuleţ postat pe Facebook.

Ultima oră
15:53 - Ludovic Orban: Moțiunea USR PLUS – AUR ar trebui să aibă întâietate / CCR confirmă justețea întregii mele poziții și arată că reprezentanții PSD și, din păcate, PNL din BPR au încălcat Constituția (VIDEO)
15:52 - Ludovic Orban: Florin Cîțu are șanse minime să rămână premier. Vă dați seama ce maestru trebuie să fii să provoci împotriva Guvernului două moțiuni de cenzură (VIDEO)
15:38 - Florin Cîțu: Dacă mai există onoare în România, își va da demisia și președinta Senatului / PNL va rămâne la guvernare până în 2024, iar președintele partidului e propunerea de premier (VIDEO)
15:25 - Președintele Klaus Iohannis l-a decorat pe Markó Béla, în semn de apreciere pentru contribuţia sa excepţională închinată culturii scrise în limba maghiar
15:13 - Florin Cîțu: Dacă moțiunea a USR PLUS și AUR nu este respinsă, o vom ataca din nou la Curtea Constituțională și veți vedea că vom avea dreptate (VIDEO)
15:11 - Will Smith a anunțat că el și soția sa au renunțat la practicarea monogamiei: “Jada nu a crezut niciodată într-o căsătorie convențională”
15:00 - Dan Barna: Oricât se va strădui DLAF, aflată în subordinea premierului, să taie în segmente verificarea activității mele pentru a plasa știri negative la fiecare moment politic sau electoral important, Florin Cîțu tot nu va recâștiga sprijinul USR PLUS
14:52 - Creare-magazinonline.ro – solutia perfecta pentru realizare magazin online si creare solutii eCommerce
14:48 - Acum, ca s-a lansat aplicatia de amanet online, scapi de griji simplu și rapid!
14:46 - Prima declarație a Alinei Eremia, după ce s-a infectat cu COVID-19: „Aveam sistemul imunitar slăbit”