Purtătorul de cuvânt al primarului Lucian Viziteu, din Bacău, cercetat disciplinar. Ce a putut să declare

Purtătorul de cuvânt al primarului Lucian Viziteu, din Bacău, cercetat disciplinar. Ce a putut să declare
Lucian Viziteu, primarul Bacăului din partea USR PLUS / Foto: USR.ro

Ionuț Avram, purtător de cuvânt al Primăriei Bacău, conduse de către Lucian Stanciu-Viziteu, de la USR PLUS, va fi cercetat disciplinar. 9 consilieri au solicitat deja primarului sancționarea membrului cabinetului său.

Purtătorul de cuvânt din Bacău a avut mai multe ieșiri publice considerate jignitoare și defăimătoare de consilierii locali, informează Ziarul de Bacău. Reacțiile controversate au apărut după ce proiectele propuse de primarul USR PLUS au fost respinse în Consiliu.

Ce acuzații i se aduc lui Ionuț Avram, purtător de cuvânt al Primăriei Bacău, conduse de către Lucian Viziteu

Potrivit consilierilor locali, purtătorul de cuvânt al instituției conduse de către Lucian Viziteu a încălcat regulile de conduită ale personalului angajat în administrație. Mai precis, Avram „a încălcat îndatoririle personalului angajat în funcții publice, de a se abține în a avansa opinii și luări de poziții vexatorii, încălcări care au afectat atât imaginea instituției, cât și a consilierilor locali”.

Ionuț Avram a comentat succint pe marginea acestui subiect.„Nu pot decât să le mulțumesc pentru atenția pe care mi-o acordă”, a transmis purtătorul de cuvânt pentru sursa citată.

„Mulți proști. Foarte mulți proști mai avem. Nu pricep nimic, își dau cu părerea toți agramații. Nu doar de proști avem parte, ci și de mișei cu interese politice. Cu toții au sărit de cur în sus atunci când au auzit de referendum local. Ar fi fost o noutate absolută pentru Bacău, chiar și pentru România deoarece nu s-au organizat decât vreo câteva, în 30 ani, la nivel local”, este una dintre declarațiile lui Avram. Acesta s-a declarat nemulțumit după ce consilierii locali au respins varianta organizării unui referendum local cu privire la restricțiile anti-COVID-19.

Lucian Viziteu s-a remarcat în repetate rânduri prin diverse inițiative controversate, pentru care i s-a cerut demisia. Printre acestea, creșterea taxei de gunoi cu 140%.

Urmăriți B1TV.ro și pe