Radu Banciu: A fi magistrat și turnător în același timp este cea mai crasă incompatibilitate posibilă (VIDEO)

Radu Banciu: A fi magistrat și turnător în același timp este cea mai crasă incompatibilitate posibilă (VIDEO)

Radu Banciu a afirmat, marți seară, în cadrul emisiunii „Lumea lui Banciu”, difuzată de B1 TV, că Victor Ponta nu ar mai putea fi președinte decât într-o dictatură pentru că tandemul turnător – magistrat înseamnă trădare de țară.

„Bineînțeles că Ponta nu va recunoaște că a fost turnător. Dar a fi magistrat și turnător în același timp este cea mai crasă incompatibilitate posibilă. Într-o societate demnă, deci nu în România, acest om dispărea totalmente din politică. Să ajungi peste noapte procuror general e ca și cum azi sunt medic stagiar, iar mâine, printr-un decret, pentru că am dat cu limba unde trebuia, aș ajunge chirurg sau aș opera pe inimă într-o mare clinică din altă țară”, a comentat Radu Banciu.

„Bine c-am aflat acum, de ce să nu știe lumea? Venea Ponta peste 30 de ani și ne zicea: Bă, voi, știți că v-am păcălit?”, mai spune jurnalistul.

Banciu: Ponta a fost turnător și magistrat în același timp

Ultima oră
13:19 - CORONAVIRUS | 3.342 de infectări și 78 decese în ultima zi. 952 de pacienți la ATI, din care 20 sunt copii
13:17 - Ce părere are, în realitate, Carla’s Dreams despre Marius Moga şi Smiley, colegii lui de la „SuperStar” (Pro TV). I-a şocat pe toţi cu asta!
13:00 - Sorin Cîmpeanu, supărat după ce şcolile din Afumaţi au fost închise: Am cerut ISJ Ilfov să remedieze rapid situația. Inspectorii să nu mai inventeze decizii pe lângă cadrul legal
12:57 - Primele semne ale crizei economice: Și francezii au devenit fani de mașini SH
12:45 - Alertă în Portul Constanța: Incendiu la un vapor încărcat cu containere. Pompierii au intervenit de urgență (VIDEO)
12:43 - Surpriză: cine este cu adevărat Iasmina Halas, noua concurentă de la „Puterea Dragostei” (Kanal D). A fost soţia unui fotbalist român foarte cunoscut
12:37 - Premiile Emmy 2021. „The Crown” a obținut premiul pentru cel mai bun serial dramatic
12:25 - Ioana Constantin (PMP): Țineți școlile deschise! Revenirea la predarea online va avea efecte devastatoare pentru copii
12:11 - Atac armat la o universitate din Rusia, cu zeci de morți. Studenții au sărit pe geam, pentru a se salva. Cristian Diaconescu: „Un nou fenomen, de autoradicalizare” (VIDEO)
12:05 - Octavian Jurma: Între siguranța copiilor și relaxarea adulților, am ales-o pe cea din urmă. Până la finalul lunii am putea avea 400 – 500 de copii internați cu COVID, din care 40 – 50 la ATI. Într-o lună, numerele se pot dubla