Radu Banciu: Îi transmit prostimii din această țară că Ponta a câștigat alegerile. Iohannis a fost o eroare de casting a dreptei românești (VIDEO)

Radu Banciu: Îi transmit prostimii din această țară că Ponta a câștigat alegerile. Iohannis a fost o eroare de casting a dreptei românești (VIDEO)
Foto: B1 TV

Jurnalistul Radu Banciu a tras concluziile acestei finale prezidențiale, afirmând că Victor Ponta este câștigătorul detașat al alegerilor de duminică.

„Relansarea USL-ului este încă o greșeală de campanie a lui Ponta, deși el e clar câștigătorul detașat al alegerilor de duminică. Nu e niciun suspans. Îi transmit prostimii din această țară că Ponta a câștigat alegerile prezidențiale din România, să nu-și mai facă griji. Dormiți bine noaptea asta și mâine noapte la fel. S-a terminat, alegerile sunt câștigate de cel care a meritat să le câștige în această campanie”, a spus Banciu.

Jurnalistul adaugă că alegerile prezidențiale au găsit partidele de dreapta incredibil de nepregătite, iar alegerea lui Iohannis ca și reprezentant în cursa pentru Cotroceni a fost o mare greșeală.

„Iohannis a fost o eroare de casting a dreptei românești. L-au împins într-o luptă care, evident, nu este a lui. De luni încolo, Iohannis nu va mai reprezenta nimic în politica din România. Așa de repede se va așterne pământul peste el, ca peste o femeie obișnuită, aproape fără nume. Deja ne gândim cum Dumnezeu a ajuns el candidatul dreptei? Dreapta a venit cu nimeni la înaintare. A fost o rușine de campanie electorată din punct de vedere al dreptei, pe când stânga a reușit să închidă gura la multă lume, cu acest candidat tânăr. Iohannis va ieși de pe scena politică la fel de meteorit cum a și intrat”, a completat jurnalistul, în cadrul emisiunii „Lumea lui Banciu”, de pe B1 TV.

Banciu: Ponta va câștiga alegerile prezidențiale