Radu Banciu: Ponta e acuzat de telenovelistică în fiecare seară. S-a deschis portiţa despărţirii în USL

Radu Banciu: Ponta e acuzat de telenovelistică în fiecare seară. S-a deschis portiţa despărţirii în USL
Foto: B1 TV

Radu Banciu a vorbit, luni seară, în cadrul emisiunii ”Lumea lui Banciu”, difuzată de B1 TV, despre atacurile celor trei mari grei ai politicii româneşti şi despre inevitabila ruptură din USL, accentuată de scandalul legat de proiectul Roşia Montană.

„Ponta a acuzat că face telenovelistică în fiecare seară. El n-a lipsit de la televizor în niciuna din serile mandatului său, decât atunci când a fost în concediu. Acum asistăm la un dialog al surzilor, un ping pong între Ponta şi Băsescu, dar niciunul nu mai poate să redreseze corabia. Nici nu mai e mare mândrie că îl ataci pe Ponta, el e imun. Dar nu sunt doar dispute între Ponta şi Băsescu, pentru că a revenit şi marele tulcean, Crin Antonescu, care a domnit o vreme atât de lungă, virtual, peste România, încât s-a plictisit. La fiecare frază rostită de Băsescu la adresa lui Ponta, Antonescu a găsit ceva parţial să-i dea dreptate. S-a deschis portiţa despărţirii şi e prea frumoasă să nu ne-o imaginăm puţin. lucrurile nu vor mai putea fi ca până acum”, spune Banciu.

Preşedintele Traian Băsescu l-a acuzat pe premierul Victor Ponta de laşitate şi şmecherie, spunând că vrea să facă un fel de joc ca la privatizarea CFR Marfă şi cu Roşia Montană.(Detalii AICI)

În replică, premierul Victor Ponta a spus că de fiecare dată când preşedintele îl jigneşte, el se simte bine. (Detalii AICI)

Liderul PNL Crin Antonescu a spus, luni seară, că nu va accepta să fie păpuşa PSD-ului la prezidenţialele din 2014. (Detalii AICI)

Banciu: S-a deschis portiţa despărţirii în USL

Embed:

Tags: