Radu Banciu: USL își îndeamnă oamenii să încalce legea, totul pentru plecarea dictatorului Băsescu

Radu Banciu: USL își îndeamnă oamenii să încalce legea, totul pentru plecarea dictatorului Băsescu

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, vineri, în cadrul emisiunii „Lumea lui Banciu”, difuzată de B1 TV, stenogramele discuției dintre Ioan Rus și Victor Paul Dobre, date publicității, și care arată cum voia USL să fraudeze referendumul din 29 iulie.

Banciu arată încă o dată că USL este dispus la orice, chiar să-și îndemne oamenii să încalce legea, pentru a reuși să-l destituie pe Traian Băsescu.

Tenebrele acestui referendum pe care nu mai poate nimeni să-l scoată la liman. Astăzi, Ioan Rus și Victor Paul Dobre, discuția dintre cei doi, mânării pe la spate. NU s-au dat în lături să le ceară USL-iștilor să calce pe lege, cu orice preț trebuie ca dictatorul Băsescu să fie dat jos. Un lucru bănuit de toată lumea și confirmat de stenograma discuției dintre Rus și Dobre„, a spus Banciu.

Radu Banciu, despre stenogramele discuției Rus – Dobre

Embed: " />
Ultima oră
00:00 - Ministrul Mediului a discutat cu Tiberiu Boșutar, activistul bătut crunt într-o pădure din Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur. Tanczos Barna: Sper să se facă lumină cât mai repede în acest caz
23:54 - Alertă la Călimănești. Trei persoane au ajuns de urgență la spital, după ce o mașină a căzut pe acostamentul căii ferate
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice
23:36 - USR PLUS, videoclip cu declarațiile premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și valul 4: „Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România”
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)
22:13 - Loredana Groza, adevărul despre posibila infectare cu COVID-19: Sunt vaccinată și vreau să fac și doza trei