Radu Beligan, mesaj pentru Victor Ponta: ”Țara asta are nevoie de un președinte tânăr și energic”

Radu Beligan, mesaj pentru Victor Ponta: ”Țara asta are nevoie de un președinte tânăr și energic”
Foto: cotidianul.ro

Maestrul Radu Beligan i-a transmis un mesaj de susținere lui Victor Ponta, în lupta pentru Cotroceni, relatează România TV.

„Îl susțin pe Victor Ponta, pentru că țara asta are nevoie de un Președinte tânăr și energic!
Cred în tineri, doamnelor și domnilor! Tinerii sunt capitalul nostru cel mai de preț. Trebuie să ne folosim de acest capital, de la nivelul cel mai de jos și până la vârf!”, îi transmite Beligan candidatului PSD.

Actorul a încheiat cu formula rostită de filozofi la finalul unei demonstraţii şi de jurişti la finalul pledoariilor: „Dixi et salvavi animam meam (Am spus și mi-am mântuit sufletul)”.

Mesajul a fost transmis în cadrul evenimentului de lansarea a candidaturii lui Victor Ponta pentru funcția de Președinte al României, pe Arena Națională din București.

Tags:
Ultima oră
08:28 - Beatrice Mahler: Morga Institutului Marius Nasta este plină. Am avut foarte multe decese în ultimul timp
08:02 - Patru persoane au murit, după un grav accident de circulație în județul Caraș-Severin. Una dintre victime avea 16 ani
07:48 - România, printre destinațiile preferate de nevaccinați, datorită măsurilor mai relaxate. „Au cerut un zbor doar dus”
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)