Radu Berceanu: Sorin Apostu este suspendat din PDL. Dacă va fi arestat preventiv urmează excluderea

Radu Berceanu: Sorin Apostu este suspendat din PDL. Dacă va fi arestat preventiv urmează excluderea
Foto: B1 TV

Fostul ministru al Transporturilor Radu Berceanu a declarat, joi, la emisiunea „Ultimul Cuvânt” difuzată de B1 TV, că primarul Clujului, Sorin Apostu, este în acest moment suspendat din PDL, iar în cazul unei arestări preventive va fi exclus din partid.

În conformitate cu statutul, domnul Apostu este suspendat și dacă se va menține arestul pe 29 de zile, atunci devine exclus„, a spus Berceanu.

Acesta este de părere că demnitarii care primesc mită și cei care nu sunt corupți sunt ușor de depistat.

Sunt tot felul de încercări, depinde și de persoană. Cei la care tentațiile astea au vreun succes și cei la care n-au succes imediat se cunoaște„, consideră invitatul.

Fostul ministru al Transporturilor a vorbit și despre noul statut al PDL, precizând că excluderea în cazul arestării se face în prisma unor probe destul de puternice, care stau și la baza arestării.

S-a mers pe ideea că atunci când există o arestare sunt probe destul de puternice, sunt lucruri mai mult decât o bănuială așa„, a încheiat Radu Berceanu.

Radu Berceanu, despre situația primarului din Cluj, Sorin Apostu

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_12482').select();" id="embed_text_12482" />

Ultima oră
08:02 - Patru persoane au murit, după un grav accident de circulație în județul Caraș-Severin. Una dintre victime avea 16 ani
07:48 - România, printre destinațiile preferate de nevaccinați, datorită măsurilor mai relaxate. „Au cerut un zbor doar dus”
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”