Raluca Turcan, în Camera Deputaților: ‘În această instituţie s-au tranzacţionat voturi, s-au făcut presiuni, şantaje directe’ (VIDEO)

Raluca Turcan, în Camera Deputaților: 'În această instituţie s-au tranzacţionat voturi, s-au făcut presiuni, şantaje directe' (VIDEO)
Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan, a declarat, miercuri,în ziua alegerii noului șef al Camerei Deputaților, că votul românilor de la alegerile europarlamentare și referendum arată clar că oamenii “nu mai vor nimic altceva decât o Românie europeană, civilizată, decentă, dreaptă”.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

”Dragi cetăţeni ai României, votul a fost clar şi a fost atât de clar pentru atât de mulţi oameni din România care nu mai vor nimic altceva decât o Românie europeană, civilizată, decentă, dreaptă o Românie în care legea să fie dreaptă şi să fie respectată, o Românie în care în Parlamentul României să nu se profereze injurii, în care parlamentarii votaţi nu înjură nici de mamă, nici de Dumnezeu în plenul Camerei Deputaţilor doar pentru că nu puteţi altfel”, a mai spus Turcan.

Aceasta le-a spus parlamentarilor PSD şi ALDE că nu au înţeles nimic din votul dat de români duminică.

”Aţi spus că aţi înţeles ceva din votul românilor. Nu aţi înţeles nimic,”, a mai spus Turcan, acuzând că s-au tranzacționat voturile.

”În această instituţie s-au tranzacţionat voturi, s-au făcut presiuni, şantaje directe asupra unor parlamentar. Până şi astăzi am asistat la tranzacţionări în moduri jenante pentru nişte voturi”, a mai afirmat Turcan.

Raluca Turcan a pierdut competiția cu Marcel Ciolacu (PSD) pentru șefia Camerei Deputaților.

În ciuda mobilizării, PNL, PMP și USR-PLUSnu au reușit să-și impună candidatul unic, în persoana liderului liberal Raluca Turcan. Pro România, partidul lui Victor Ponta, nu a vrut să susțină candidatul Opoziției. (Detalii AICI)

Ultima oră
20:49 - Cseke Attila: Ministerul Sănătății a finalizat o achiziție publică pentru 10.600 de flacoane de Tocilizumab / Medicamentul este folosit pentru tratarea formelor grave de COVID-19
20:44 - Dacian Cioloș: Cîțu nu mai are cum să conducă un guvern în care să fie și USR – PLUS
20:28 - Beatrice Mahler: Secția de Terapie Intensivă de la Institutul Marius Nasta e plină de câteva săptămâni. Presiunea și dificultatea cazurilor cresc de la o zi la alta (VIDEO)
20:11 - Lista orașelor cu cea mai mare incidență a cazurilor de COVID-19. Unde este obligatoriu certificatul verde
19:53 - Drama unei bătrâne de 101 din Botoșani, care a rămas fără casă din cauza unui incendiu
19:34 - Joe Biden, la Adunarea Generală a ONU: SUA nu caută un Război Rece cu China și e gata să lucreze cu orice națiune care caută o rezolvare pașnică la provocări comune (VIDEO)
19:29 - Peste 15.600 de doze de vaccin anti-COVID au fost administrate în ultimele 24 de ore, în România
19:12 - Rata de acoperire vaccinală din București a depășit 50%, anunță Valeriu Gheorghiță
19:06 - Ioana Mihăilă, despre valul 4: Suntem pregătiți pentru situația de acum. Dacă lucrurile evoluează, s-ar putea ca anumite nevoi să nu mai poată fi îndeplinite (VIDEO)
18:49 - Ioana Mihăilă: Doresc să amintesc premierului că vaccinarea a fost în subordinea sa directă / Ar fi fost o iresponsabilitate să fi blocat paturile ATI pentru pacienții COVID-19 când aveam sub 50 de cazuri (VIDEO)