Raluca Turcan: E un act de responsabilitate majoră faptul că a existat un candidat comun al Opoziției la șefia Camerei Deputaților. E un gest de maturitate (VIDEO)

Raluca Turcan: E un act de responsabilitate majoră faptul că a existat un candidat comun al Opoziției la șefia Camerei Deputaților. E un gest de maturitate (VIDEO)

Raluca Turcan a declarat că majoritatea PSD-ALDE, tocmai reconfirmată în Camera Deputaților, trebuie să ducă la îndeplinire o serie de proiecte dacă vrea într-adevăr să schimbe ceva în România și dacă a înțeles ceva din votul de duminică.

Turcan a fost candidatul PNL, PMP și USR la șefia Camerei Deputaților, funcție pe care a pierdut-o în favoarea social-democratului Marcel Ciolacu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

”E un act de responsabilitate majoră faptul că a existat un candidat comun, cu un vot semnificativ. E un gest de maturitate.

Aș vrea să cred că în Cameră lucrurile se vor schimba. Din nefericire, dezbaterile au arătat ca înainte, cu tăierea mcirofonului, dar partidele de Opoziție au plecat de la un set de proiecte pe Camera, majoritatea, trebuie să le urmărească dacă vrem să schimbăm ceva în România”, a declarat Raluca Turcan, după ce a pierdut șefia Camerei Deputaților.

Aceasta a dat și câteva exemple de măsuri pe care trebuie să le ia majoritatea PSD-ALDE:
– comisie de anchetă pentru Teodor Meleșcanu și Carmen Dan, vinovați pentru blocarea votului din Diaspora
– punerea în acord a legislației din Justiție cu recomandările Comisiei de Veneția
– întărirea Justiție
– abrogarea OUG/114, care a introdus taxe suplimentare și a îngenuncheat mediul de afaceri