Raluca Turcan: Primesc zece telefoane de ameninţare pe zi, dar sunt liniştită

Raluca Turcan: Primesc zece telefoane de ameninţare pe zi, dar sunt liniştită
Foto: evz.ro

Vicepreşedintele PDL Raluca Turcan a declarat că primeşte zilnic câte zece telefoane de ameninţare pe zi, însă este „liniştită”, informează Mediafax.

Turcan susține că primeşte numeroase telefoane de ameninţare la fel ca în timpul campaniei electorale, când a depus plângere la Poliţie.

Declarația a fost făcută în contextul în care un bărbat a intrat în sediul PDL din centrul Sibiului, în timp Raluca Turcan susţinea o conferinţă de presă, și i-a amenințat pe cei prezenți, plângându-se de tăierile de pensii și salarii.

Probabil face parte din seria persoanelor care în ultimele zile mă ameninţă cu moartea. Asta este realitatea – primesc telefoane în care sunt ameninţată, dar mergem mai departe, telefoane cu mesaje vocale. Una din persoane este aceeaşi din perioada campaniei electorale. Am făcut atunci plângere. Mă gândesc dacă să mai fac, dar asta e viaţa. Până la urmă fiecare cetăţean al acestei ţări trebuie respectat”, a spus deputatul PDL.

Potrivit Ralucăi Turcan, cel care i-a trimis ameninţări în timpul campaniei a fost identificat, însă nu ştie ce măsuri a luat Poliţia.

Totuși, deputatul PDL nu intenționează să ia nicio măsură împotriva celor care îi trimit în această perioadă mesaje ameninţătoare.

Nu iau nicio măsură, eu mă simt foarte liniştită, atâta timp cât sunt împăcată cu mine însămi. (…) cred că primesc zece telefoane pe zi. Nu mi-e frică, pur şi simplu. Nu am niciun motiv să îmi fie frică„, a spus Raluca Turcan.

Ultima oră
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)
21:56 - Profesorii, a doua cea mai vaccinată categorie profesională. Sorin Cîmpeanu, precizări cu privire la testarea periodică a cadrelor didactice (VIDEO)
21:35 - În ce condiții ar putea fi vaccinați anti-COVID elevii, la școală. Precizările ministrului Sorin Cîmpeanu (VIDEO)
21:31 - Cazul românului reținut în Cipru. MAE: Instanța a pronunțat o pedeapsă privativă de libertate pentru încălcarea embargoului impus pentru partea de nord a Republicii. Decizia nu e definitivă
21:22 - Sorin Cîmpeanu, despre testarea elevilor în școli: Există 5.000 de teste la nivelul fiecărui județ, ce vor putea fi folosite în cazul în care apar simptome
21:14 - Sorin Cîmpeanu: „Sunt convins că școala va începe pe 13 septembrie, cu prezență fizică. Am dreptul să-mi manifest acest optimism”. Pe ce se bazează ministrul Educației