Raluca Turcan: „Sper să nu existe o cheie de campanie internă, inclusiv în subiectul legat de alocații. Majoritatea parlamentară are obligația să susțină poziția Guvernului”

Raluca Turcan: Sper să nu existe o cheie de campanie internă, inclusiv în subiectul legat de alocații. Majoritatea parlamentară are obligația să susțină poziția Guvernului
Foto: Guvernul României / Facebook

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a declarat marți că subiectul proiectului privind alocațiile nu ar trebui să cadă victima competiției interne din interiorul PNL. Aceasta a atras atenția că Parlamentul nu a susținut proiectul propus de către Guvern:

“În privința alocațiilor, proiectul pe care îl vom adopta în Guvern va fi prezentat, în același timp vreau să vă zic că aici am un mare semn de întrebare și anume de ce majoritatea parlamentară nu s-a sincronizat cu poziția guvernului și lucrul acesta ar trebui să ne dea de gândit.

Sper să nu existe o cheie de campanie internă, inclusiv în subiectul legat de alocații. Majoritatea parlamentară are obligația să susțină poziția Guvernului, bugetul adoptat de Guvern și asumat de guvern pentru a duce la bun sfârșit reformele”, a declarat ministrul Muncii, Raluca Turcan.

Ultima oră
19:34 - Marea Britanie acuză Iranul pentru atacul asupra petrolierului din strâmtoarea Hurmuz, incident soldat cu moartea a doi navigatori, un român și un britanic
19:06 - Doar 7.330 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Peste 4,85 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:45 - Elisabeta Lipă, despre premiile sportivilor medaliați: La noi, statul suportă grosul, dar afară au sponsori care le asigură un trai decent toată viața dacă reușesc să cucerească titlul olimpic (VIDEO)
18:26 - Elisabeta Lipă, pe B1 TV: Nu există niciun plan de investiții, fiecare ne descurcăm cum putem. Avem copii talentați, dar ei trebuie descoperiți, finanțați și îndrumați către sportul de înaltă performanță (VIDEO)
17:50 - Pfizer și Moderna au majorat prețurile la vaccinurile furnizate către UE. Cât costă o doză și cât ar urma să încaseze producătorii de seruri anti-COVID-19 în 2022, conform estimărilor de moment
17:18 - Siegfried Mureșan, la Vrancea: E foarte important ca în următorii patru ani România să fie condusă conform voinței PNL
17:01 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Alimentația de sezon, ce putem să consumăm ca să ne simțim mai bine și să ne hidratăm (VIDEO)
16:33 - Klaus Iohannis, la „Săptămâna Haferland”: Ca stat profund atașat idealurilor de diversitate și unitate europeană, România este locul în care diversitatea etnică, religioasă și culturală este respectată (VIDEO)
16:00 - Traficul din București, blocat de un șofer de 90 de ani. Bătrânelul a uitat să se întoarcă acasă
14:35 - Maia Sandu a urcat pe Vârful Moldoveanu. Imaginea cu președintele Republicii Moldova în România, devenită virală (FOTO)