Rareş Bogdan, către liberali: Nu mai merge doar cu ”jos ciuma roşie”, va trebui să arătăm ce am făcut

Rareş Bogdan, către liberali: Nu mai merge doar cu ”jos ciuma roşie”, va trebui să arătăm ce am făcut
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Rareş Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, le-a transmis colegilor săi liberali că sloganurile anti-PSD nu mai sunt suficiente pentru a câștiga următoarele alegeri, așa că trebuie să lucreze atât la nivel central, cât și local.

Rareş Bogdan, sfat pentru liberali în prag de congres

„Avem o şansă pe care, dacă nu o vom exploata, dragii mei, nu ne va ierta nimeni. Dumneavoastră veţi merge în faţa comunităţilor dumneavoastră şi îi veţi convinge în următorii trei ani de zile. Noi ne vom bate începând de la europarlamentare, la parlamentare, la prezidenţiale, locale, pentru a-i convinge pe români că am făcut ceea ce trebuie, pentru că nu mai merge doar cu „jos ciuma roşie”, va trebui să arătăm ce am făcut”, a spus Rareş Bogdan, în fața colegilor săi liberali, potrivit Agerpres.

Declarațiile au fost făcute în cadrul ședinței Comitetului de Coordonare Judeţean al PNL Sibiu. Filiala își alege conducerea. Candidează actuala președintă, Raluca Turcan, și deputatul Constantin Şovăială.

La eveniment mai participă Ludovic Orban, președintele partidului, Florin Cîțu, premierul țării și contracandidatul lui Orban, miniștri, europarlamentarul Rareş Bogdan și Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca.

Ultima oră
09:40 - Scădere dramatică a a valorii monedei virtuale Bitcoin. Investitorii au pierdut aproape 10.000 de dolari în doar câteva ore
09:26 - Razie a Poliției Rutiere în București: Mai mulți șoferi au urcat la volan sub influenţa alcoolului sau a drogurilor
09:04 - Bilanțul victimelor produse de erupția vulcanului din insula Java: 13 morți și 41 de răniți (VIDEO)
08:16 - Incendiu puternic în apropiere de Centura Capitalei, cu degajări mari de fum. Șoferii sunt sfătuiți să ocolească zona (VIDEO)
23:52 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Predicțiile pentru fiecare zodie în luna Șobolanului, sub element Metal Yang (VIDEO)
23:34 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: În luna Șobolanului, sub element Metal Yang, provocarea e la nivel de conducere / În sectorul României sunt niște stele oribile. Totul e să fim calmi (VIDEO)
22:55 - Iulian Fota: Cel mai prost scenariu pentru România ar fi o confruntare militară majoră Rusia – Ucraina / Pretențiile rușilor merg mult dincolo de Ucraina. Ei vor drept de veto și pe soarta noastră (VIDEO)
22:22 - Bărbat din Năvodari, condamnat pentru că avea trei neveste. Ce pedeapsă a primit
21:53 - Nicolae Ciucă anunță o ședință după confirmarea primelor cazuri de infectare cu Omicron: Voi dispune măsuri. Nicio clipă nu trebuie pierdută
21:46 - Austria: Peste 40.000 de oameni au protestat în Viena față de restricții și planurile privind vaccinarea obligatorie (VIDEO)