Rareș Bogdan: Nu se pune problema ca Florin Cîțu să plece. Nu cedăm un alt minister decât cele negociate în decembrie (VIDEO)

Rareș Bogdan: Nu se pune problema ca Florin Cîțu să plece. Nu cedăm un alt minister decât cele negociate în decembrie (VIDEO)
Foto: Rareș Bogdan / Facebook

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan susține că nu se pune problema ca Florin Cîțu să plece din funcția de prim-ministru.

Rareș Bogdan:Noi nu avem altă construcție politică posibilă decât cu USR PLUS

Într-o declarație de luni, de la Parlament, Rareș Bogdan a spus până marți seară situația din coaliție ar urma să fie tranșată.

„Noi nu avem altă construcție politică posibilă decât cu USR PLUS. (…) Sper ca lucrurile să se calmeze și nu vă pot spune că în seara asta, după coaliție, va ieși fum alb. Probabil ambele partide vor sta pe poziții de forță, dar pot să vă garantez că până mâine seară lucrurile se vor încheia și vom merge în aceeași formulă. Nu se pune problema ca Florin Cîțu să plece. Florin Cîțu este premierul de care are nevoie România, se bucură și de sprijinul PNL”, a declarat Rareș Bogdan, precizând că cei de la USR PLUS sunt așteptați să vină cu o propunerea pentru funcția de ministru al Sănătății.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Rareș Bogdan:Nu cedăm, nu-l schimbăm pe Florin Cîțu, nu cedăm un alt minister decât cele negociate

”Nu cedăm, nu-l schimbăm pe Florin Cîțu, nu cedăm un alt minister decât cele negociate în decembrie, nu am greșit cu absolut nimic”, a mai spus Rareș Bogdan.

Prim-vicepreședintele PNL a mai declarat că aștepată ca cei de la USR PLUS să vină cu propuneri ”nu cu aberația că vrem să schimbăm premierul”.

„Îi aștept să spună că vrem să introducem votul în două tururi. Mi-ar fi plăcut să văd și eu reforma promisă. E clar că a fost o problemă la Ministerul Sănătății, dacă ceilalți miniștri nu au avut de ce să se plângă. Cred că lucrurile trebuie să se desfășoare extrem de repede, se vede și de la Bruxelles. Nu avem niciun motiv să avem astfel de sincope care nu au niciun motiv”, a mai spus Bogdan.

Totodată, liberalul s-a declarat convins că președintele Klaus Iohannis este ”extrem de mâhnit și trist pentru ceea ce se întâmplă”.

„Președintele Klaus Iohannis este un președinte care stă în haina constituțională, este un om care știe exact jocul politic internațional și știe cât de important este PNRR-ul, știe că nu avem nevoie de astfel de sincope, în acest moment.

Sunt convins că este extrem de mâhnit și trist pentru ceea ce se întâmplă. Nu ar fi vrut să stingă cu apă un incendiu care nu trebuia să izbucnească”, a mai spus Rareș Bogdan.

Ultima oră
13:51 - Carla`s Dreams, în pericol! Au sărit la bătaie, dar paznicii au intervenit în forţă!
13:44 - Talibanii au interzis frizerilor afgani să mai radă și să tundă bărbile. ”Nimeni nu are dreptul să se plângă”
13:39 - Lidia Buble are un mare secret, ce acum s-a aflat: de ce ţine mereu, în mână, o păpuşă fără păr, la Asia Express, la Antena 1!
13:32 - Cristian Pistol, consilierul lui Cîțu, o înlocuiește pe Mariana Ioniță la șefia CNAIR. Șeful CA-ului al CNAIR, un fost consilier al Vioricăi Dăncilă și apropiat al lui Dan Voiculescu
13:23 - Doar 24 paturi ATI libere pentru pacienți COVID, în toată țara. În spitalele din București nu mai există niciun loc
13:14 - 5.655 de cazuri noi de coronavirus, dintre care aproape 2.600 doar în București. Încă 109 decese asociate SARS-CoV-2, printre care și o femeie nevaccinată, de 28 de ani. La ATI sunt internați 272 de pacienți cu COVID-19
13:05 - Ludovic Orban: Președintele României a încălcat Constituția / Comsia de control al SRI ar trebui să cerceteze subiectul / Cîțu nu înțelege ce partitură a jucat și că a fost un pion pe tabla de șah, nicidecum regina (VIDEO)
12:56 - Florin Cîțu, despre situația pandemiei de COVID-19: Ținta pentru Ministerul Sănătății este de 2.000 de paturi la ATI (VIDEO)
12:40 - DSP: În București, incidența cazurilor de COVID-19 a ajuns la 4,95 la mia de locuitori. Au fost raportate 2.600 de cazuri în ultimele 24 de ore
12:39 - Ludovic Orban reclamă o „lovitură de partid”: Florin Cîțu nu înțelege că fie nu va mai fi prim-ministru, fie va rămâne numai din mila PSD. A devenit persona non grata pentru un număr uriaș de cetățeni (VIDEO)