Război în PSD! DRAGNEA amenințat înainte de CEX: ‘Trebuie să mergem peste el! Așa nu se mai poate’

Război în PSD! DRAGNEA amenințat înainte de CEX: ‘Trebuie să mergem peste el! Așa nu se mai poate’

Președintele PSD Pitești, Cristian Gentea, susține că foarte mulți membri ai PSD sunt nemulțumiți de modul în care sunt luate deciziile în partid și a sugerat că liderul PSD Argeș, Șerban Valeca, ar trebui să îi adune pe parlamentari și să meargă peste Liviu Dragnea.

,,Lumea este foarte dezamăgită, inclusiv pentru episodul cu Referendumul. Mulți dintre membrii noștri nici nu au vrut să se ducă, și nu pentru că nu ar fi înțeles întrebarea. Dacă ar fi fost după mine, aș fi pus acest referendum o dată cu alegerile europarlamentare, să mai scutim și niște bani, dar dacă așa s-a decis la centru… Ce să mai, lumea e dezamăgită pentru că ai noștri sunt dezastru. Dacă proprii membri de partid sunt revoltați, înseamnă că avem o mare problemă. Va veni și domnul Valeca la întâlnirile cu organizațiile de cartier. Eu mă bucur, că poate aude cu urechile dumnealui adevărata stare de fapt. Nu poți avea o imagine clară doar participând la niște conferințe de presă sau participând la un Biroul Permanent, dacă dă Domnul și are loc… Nu ai cum să știi ce se întâmplă lângă tine când trăiești într-o lume paralelă, nu doar într-un stat paralel. Marea problemă este că nu știu cum o să-i recâștigăm pe ai noștri dacă lucrurile vor merge la fel. (…)

Nu vreau să-i iau locul domnului Valeca, vreau să se înțeleagă asta, ci doar să spun că, dacă aș fi fost în locul dumnealui, aș fi luat toți parlamentarii de Argeș, m-aș fi dus la Dragnea și i-aș fi spus că așa nu se mai poate. Alții au făcut asta și s-au impus. Noi… nu. Noi, când vine câte unul de la București, ne facem preș și îi rugăm și pe primari să nu pună întrebări incomode.” a declarat Cristian Gentea, preșdinte al PSD Pitești, informează bitpress.ro.